Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

El Shaddai: Ascension of the Metatron E3'te Olacak


 
     E3 fuarında belki çok ünlü oyunlar da bulunacak, ama bunun yanı sıra çok popüler olmasa da ilginç tasarımları ile dikkat çeken yapımlarla da karşılaşacağız. Bu oyunlardan biri de Ignition Entertainment'in yeni oyunu El Shaddai: Ascension of the Metatron olacak.
 
     3. kişi bakış açısına sahip aksiyon oyunu olacak olan El Shaddai'ın hikayesi Eski Ahit'te bahsedilen Book of Enoch'tan (Hanok'un Kitabı) geliyor. Ana karakterimiz Enoch, Tanrı tarafından cennette yazman (katip) olarak görevlendirilmiştir ve şimdi amacı insanlığı kurtarmaktır.
 
     Cennet güçleri ile Düşmüş Melekler (Fallen Angel-Şeytan) arasındaki savaşta insanlığın kaderi de insani özelliklere sahip Enoch'un elinde olacak.
 
      Devil May Cry, Okami ve Viewtiful Joe gibi projelerde çalışmış kişilerin de bulunduğu Ignition Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan oyun ilginç bölüm tasarımları ile dikkat çekiyor.
 
     Macera, mizah ve korku unsurlarına kadar bir çok farklı öğenin bir araya geleceği El Shaddai: Ascension of the Metatron 2011 yılında Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak. Oyunun ilk videosuna buradan, ilk ekran görüntülerine de buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak El Shaddai Ignition Aksiyon Macera PS3 Xbox 360
"George W. Bush, Toplu Katliamdan Aranıyor" Motorstorm Apocalypse Duyuruldu ve İlk Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
El Shaddai: Ascension Of The Metatron
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız