Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

El Konsolları İçin Kıyamet Vakti

Oyunlar... Eğlence sektörünün vazgeçilmez bir parçası.
 
    Oyun sektörünün ilerleyişi üzerine tespitlerde bulunan ve konu hakkında farklı kitap çalışmaları sunan Gamesbrief şirketi analisti Nicholas Lovell, Londra Oyun Konferansı'ndaki konuşmasında el konsolları için kıyamet vaktinin yaklaştığını ön gördü. Tartışmanın yaşandığı bir diğer konu başlığı PlayStation Home içinse oyun sektörünün "tanınmamış kahramanı" yakıştırmasını yaptı.
 
    Analist, konuşmasında dijital oyun satışlarında hangi firmaların hayatta kalacağını hangilerininse yaşama şansının sıfır olduğu konusunda, dinleyicilerini ikna etmek için bazı açıklamalarda bulundu.
 
     Katılımcıların % 82'si Lovell ile el konsollarının kıyameti yaşamak üzere olduğu konusunda hekfikir. Analist şu andaki el konsolların akıllı telefonlarla mücadele edecek seviyede olmadığını ve el konsolları kullanıcılarının sadece ufak bir kesiminin dahi bu konsolları almaktan vazgeçmesinin, taşınabilir konsol sektörünü öldürmek için yeterli olacağı inancında:
 
“Eğer Playstation Vita'yı piyasaya sürmek üzereyseniz... Bu korkunç birşey.”

     Ancak Lovell, bu konuda PS Vita'yı tamamiyle yetersiz görmüyor. Analist, PS Home'un sahip olduğu free-to-play oyunlarının, konsol için altın madeni niteliğinde olduğu fikrinde.

       Aynı görüşte olmayan katılımcıların % 59'u, Home sisteminin dijital oyun çağına ayak uyduramayacağı ve çok geçmeden sektörden silineceğini savunuyor. Analistimiz ayrıca Farmville ile üne kavuşan Zynga'nın gerekli iyileştirşmeleri yapmazsa büyük kan kaybedeceğini, THQ'nun güçlü / doğru markalara sahip olmadığını, daha güçlü silahlara sahip olması gerektiğini ve aboneli MMO'lar cephesinde Warcraft kalitesine erişememiş her bir MMO'nun markete büyük bir riskle girdiğini öne sürdü ve düşüncesini şu cümleyle tamamladı:
 
" The Old Republic'in ardından artık aboneli MMO'lar görmeyeceğimizi düşünüyorum."
 
     Analistle birlikte katılımcıların % 95'i ise Amazon'un Kindle isimli mağazasını bu konuda son derece başarılı buluyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MCVUK Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN nintendo ds nintendo dsi nintendo 3ds nintendo apple ios 5 android farmville thq
Bu Aktör, GTA V'in Esas Oğlanı Olabilir ! Skyrim Steam'de Modern Warfare 3'ü Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-F97E00D06

16.11.2011 16:49:10

0
Bu gameoyla telsiz telefon karşılaştırmak gibi bişey ya ikiside farklı kollarda

aykut291

12.11.2011 02:09:50

0
Ben sony yerinde olsam inadına koyadrım tel özelliği.Şu akıllı telefonlar pazar payı azalsaydıda şu analistlerlerde bi sussalardı.Ps vita akıllı telefon değildir.Taşınabilir el oyun konsoludur. İsimleri bile farklı.Nasıl kıyaslama yapabiliyolar.Kİm analist yaptı bunları.La akıllı telefonun üzerinde.Analog varmı,Kontrol tuşları varmı.Ps vitada çıkan oyunların aynısını oynıyabilecekmiyizki. Ben size söylüyorum .Bunların hepsi Ms veya nintendo bilerek yapıyodur.Bu akıllı telefon muh nedense psvita duyurulduktan sonra aşırı bir şekilde patlama yarattı.Vita duyurulmadan önce böyle birşey yoktu haksımıyım bsc sakinleri. Baksanıza zaten açıklamaya " “Eğer Playstation Vita'yı piyasaya sürmek üzereyseniz... Bu korkunç birşey.” """ Resmen belli ediyo kendilerini :DDDDDDDDD

clubberkay

12.11.2011 01:21:16

0
enteresan...

blizzard3

12.11.2011 01:20:55

0
el kosonlu ayrı birsey cep telefonu oyunları ayrı birseydir hiçbir zaman biri birine esit deyildir el konsoluyla cep telefonu oyunlarını karsılastıran birisi oyundan anlamıyordur gelsin hodri meydan tartısalım ps1 ps2 ps3 psp ve pcdede cogu oyunu oynamıs bitirmis biri olarak en son bitirdiğim oyun bf3 gelsin kapısalım suan elimdede galaxy s2 var telefondada oyun oynuyorum oynadıgım oyunda shadow gun ama hicbir zaman telefonla el kosnlu karsılastırılamaz cunku konsolun oyunları bambaska kimse eline su dokemez :)

alito

12.11.2011 00:58:36

0
el konsolu ile akıllı telefonların karşılaştırılmasının sebebinin, hardcore oyunculuğun yerini yavaş yavaş "5 dakika mola" oyunculuğunun almasına bağlıyorum. bilinçli oyuncuların akıllı telefonda oyun oynamayacağı bir gerçek olduğu gibi, çerezlik oyun oynayanların akıllı telefonlara kurtarıcı gözüyle bakıp savunmaları kafadan kazanmış bir trendin ayak sesleridir malesef.

CILGIN_TURK_96

12.11.2011 00:03:40

0
katilimcilara sorarim el konsolunun verdigi oyun zevk'i hangi akilli telefon veriyor ??? birde hiç el konsoluyla oyun oynadilarmi ??? siz gidin kusla domuz vurun...

Wayward Son

11.11.2011 23:23:17

0
Dokunmatik oyun son derece keyifsiz. Zaten parmakların ekranın bir kısmını kapatıyor. Göremediğim şeyin nesinden zevk alayım? Kontrol hissiyatı da yok. Ve oyunlar fazla arcade. Geçiniz. Ne 3DS ne de Vita'yı değişirim telefonlarla.

supermariooooo

11.11.2011 23:19:50

+1
öff hala aynı muhabbet hala el konsoluyla akıllı telefonları rakip görüyorlar. akıllı telefonun oyun anlamında bana sunabileceği tek şey hıyar domates doğrayıp kısa , özensiz dandik grafikli oyunlarla ZAMAN ÖLDÜRMEK bide top şeklinde kuşla domuz duvar vurup yıkmak... ben bir oyuncuyum.. oyunu zaman öldürmek için değil farklı dünyalara girmek için oynarım.. akıllı telefonlarda god of war olacakmı??kaldıki olsada dokunmatikle oyun oynamak neredece prof. oyunculuktur?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız