Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Efsane Kaykay Oyunları Tony Hawk’s Pro Skater 1 ve 2 Steam'e Geliyor!

 
 
Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Vicaious Visions ekibinin üstlendiği Tony Hawk's Pro Skater 1 ve Tony Hawk's Pro Skater 2 Steam platformuna geliyor. Daha önce Epic Games üzerinden PC için mevcut olan oyunlar 3 Ekim'de Steam'deki yerini almaya hazırlanıyor.
 
HD kalitesinde içeriklerle geliyor
 
 
 
Baştan aşağı yenilenen Tony Hawk’s Pro Skater ve Tony Hawk’s Pro Skater 2'yi içeren koleksiyon Steam platformdakilerine sunulmaya hazırlanıyor. Oyunun şu anda Steam fiyatı belli değil ancak Epic Games üzerinde normal şartlarda 288 TL'den satışta olduğunu söyleyebiliriz. Oyun ayrıca Epic Games platformunda yüzde 50 indirimle 144 TL
 
Oyun standart ve Digital Deluxe sürümleriyle bizlere sunulacak. Digital Deluxe sürümünde temel oyunlar, Powell-Peralta'nın 'The Ripper' namlı kaykaycısı, Tony Hawk, Steve Caballero ve Rodney Mullen için benzersiz retro kıyafetler ve Create-A-Skater (Kaykaycı Yaratma) modu için benzersiz retro içerikler yer alacak. 
 
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ilk olarak 4 Eylül 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Ardından 26 Mart 2021'de PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına, 25 Haziran 2021'de ise Switch'e geldi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Activision Vicarious Visions PS4 Xbox One PC
Müthiş Manzaralara Sahip Platform Macera Oyunu Greenfield Duyuruldu Horizon Forbidden West PC için Duyuruldu: Çıkış Yılı Açıklandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız