Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 9 Finalinin Adı: G2 - Liquid!

 
      ESL tarafından dokuzuncusu düzenlenen ESL Pro Lig Sezon 9, Counter Strike: Global Offensive turnuvasının finallerinde yarı final karşılaşmaları tamamlandı. Yarı finalde; G2 Esports - NRG ve Liquid - mousesports karşı karşıya geldi. Yarı final sonucunda NRG ve mousesports turnuvaya veda ederken G2 Esports ve Liquid finale yükseldi. 
 
     Yarı Final
 
     G2 Esports ve NRG Esports arasında gerçekleşen yarı final karşılaşmasında Dust2, Train ve Overpasss haritaları seçildi. İlk yarısı eşit geçen Dust2 haritasının ikinci yarısına oyunu 12-16 üstünlükle kazanan taraf G2 Esports oldu. İkinci karşılaşma Train haritasına geçildiğinde NRG T tarafında açık ara farkla üstünlüğünü ortaya koyarak 16-7 kazanmayı başardı. Serinin son karşılaşması Overpass haritasında oynandı. Karşılaşma sonucunda; 10-16, G2 Esports kazandı ve böylelikle finale yükseldi.
 

 
Özgür "Woxic" Eker, Liquid karşısında oynadığı yarı final karşılaşmasında "55-39" skor sağladı. 
 
     Günün ikinci karşılaşması mousesports ve Liquid arasında Overpass ve Nuke haritasında gerçekleşti. Overpass haritası 8-16, Liquid galibiyetiyle sonuçlandı. Nuke haritasına geçtiğimizde mousesports oyuncusu Özgür "Woxic" Eker, takımı tek başına sırtladı ve inanılmaz bir oyun sergiledi. 15-15 skorla tamamlanan karşılaşmada uzatmalara geçildi. Uzatmaların sonucunda üstün gelen takım 2-4 toplam 17-19 skorla, Liquid takımı oldu ve finale yükseldi.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi 3. Haftası Tamamlandı Gran Turismo Sport'a Yağmur Geliyor

Altyazar

23.6.2019 17:13:30

0
2-0 EZ4LIQUID
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız