Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 9 Avrupa Grup Aşamasının İlk Turu Tamamlandı!

 
     ESL tarafından İngiltere'de 9. düzenlenen ESL Pro Lig Sezon 9 Avrupa turnuvasının grup aşaması birinci tur karşılaşmaları tamamlandı. 16 takımın 4 gruba ayrıldığı turnuvada 4 takım ESL Pro Lig Sezon 9 Finalleri'ne yükselirken, 4 takım ESL Pro Lig'den elendi ve küme düştü. 
 
     12 Nisan tarihinde başlayan turnuvada 16 takım 4 gruba ayrıldı. Turnuvanın ilk etabında 4 galibiyet alan takım kendi grubunu birinci olarak tamamladı ve ESL Pro Lig Sezon 9 Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.
 
 
(Görsel: HLTV) 
 
     İlk tur sonuçlarına göre; ESL Pro Lig Sezon 9 Avrupa grup aşamasını birinci olarak tamamlayan B grubundan FaZe Clan, ikinci olarak tamamlayan A grubundan Woxic'li mousesports, üçüncü olan C grubundan G2 Esports ve dördüncü olarak tamamlayan takım Danimarkalı Astralis takımı oldu. Turnuvadan elenen ve ESL Pro Lig'den küme düşen takımlar ise; NiP, Windigo, ex. Space Soldiers ve ex. 3DMAX oldu. Turnuvanın ikinci aşamasında her 4 gruptan kalan 2 takım mücadele edecek ve mücadele sonucunda 4 takım finallere yükselirken, 4 takım turnuvadan veda edecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
BlizzCon Bu Yıl Gümbür Gümbür Geliyor Intel Extreme Masters Sydney Grupları Belli OIdu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız