Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 10 Finalinin Adı: fnatic - mousesports!

 
     ESL'in bu yıl onuncusunu düzenlediği ESL Pro Lig Sezon 10, Counter Strike: Global Offensive finallerinde yarı final karşılaşmaları tamamlandı. 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda; fnatic ve mousesports finale yükseldi. 
 
 
 
     Yarı finalde Natus Vincere - fnatic ve Astralis - mousesports karşı karşıya geldi. Yarı finalin ilk karşılaşması Natus Vincere ile fnatic arasında oynandı. Karşılaşmada Inferno, Nuke ve Overpass haritaları seçildi. Karşılaşmanın sonucunda; Inferno haritası 16-14 Natus Vincere galibiyetiyle, Nuke haritası 11-16, Overpass haritası 6-16 fnatic galibiyetiyle sonuçlandı ve seride toplam 2-1 galibiyet elde eden fnatic, turnuvanın ilk finalisti oldu. Karşılaşmanın oyuncusu Natus Vincere takımından Denis 'electronic' Sharipov seçildi. Electronic oynanan 3 haritada da 1.23 KDA oranına sahipti.
 
 
 
     Astralis ile mousesports arasında oynanan yarı finalin ikinci karşılaşmasında Train, Overpass ve Dust2 haritaları seçildi. Train haritası 15-15 tamamlandı ve uzatmalara geçildi. Uzatmalarda 4-7 toplamda 19-22 skorla kazanan taraf mousesports oldu. Overpass haritasında oynanan ikinci karşılaşmada ilk yarı 7-8 ikinci yarı ise 9-1 toplamda 16-9 skorla kazanan taraf Astralis oldu. Son karşılaşma Dust2 haritasında oynandı. Karşılaşmanın sonucunda ilk yarı 10-5 ikinci yarı 4-11 geri dönüş yapan mousesports toplam 14-16 skorla seride Astalis'i 2-1 mağlup etmeyi başardı ve finalde fnatic takımının rakibi oldu. Karşılaşmanın oyuncusu mousesports takımının Türk AWP oyuncusu Özgür 'woxic' Eker
seçildi. Woxic oynanan 3 haritada da 1.22 KDA oranına sahipti.      
 
     Büyük final; fnatic ve mousesports arasında bugün oynanacak. Kazanan takım ESL Pro Lig Sezon 10 şampiyonu olurken 250.000 dolar para ödülü ve IEM Katowice 2020 turnuvasına katılma hakkı elde edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Red Bull Son Şampiyon Dota 2 Turnuvasının Kayıtları Başladı Tekken 7 DLC Karakterleri Ganryu ve Fahkumram Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız