Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EGM: Dark Souls'a İndirilebilir İçerik Geliyor

Dark Souls'taki çılgınlığı tarif etmek mümkün değil
 
      Dark Souls (atası Demon's Souls gibi) hiç kuşkusuz son yılların en orijinal, en kaliteli oyunlarından birisidir. Oyunculara oldukça büyük bir macera sunan oyun için ilk indirilebilir içerik yolda gibi görünüyor.
 
      Her ne kadar Namco Bandai yetkilileri daha önceki açıklamalarında Dark Souls'un tamamlanmış bir hikaye olduğunu ve herhangi bir indirilebilir içerik çıkmayacağını söyleseler de EGM'nin projeye yakın kaynaklardan aldığı bilgilere göre ilk indirilebilir içerik yolda. Zaten geliştirici ekip de daha önceki açıklamalarında bir indirilebilir içerik (DLC) düşündüklerini söylemişti.
 
      From Software'in geçen yıl Japonya'da aldığı "Yami no Mori" (Karanlık Orman) isim hakkı yeni indirilebilir içeriğin adı olabilir. Bu arada EGM'nin kaynakları bu içeriğin 2012 yılının ilk çeyreğinde çıkacağını da belirtmişler.
 
      Dünya çapında 1 milyondan fazla satan Dark Souls bakalım bu indirilebilir içeriklerle satışlarını daha da arttıracak mı? Bize kalacak olursa bu harika oyun çok daha fazlasını hak ediyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Amy'nin PSN Fiyatı Düştü, ama Oyun Ertelendi "Silent Hill: Downpour'da Yan Görevler Önemli"

Aldueren

10.1.2012 16:42:19

0
Umarım bu haber doğrudur. Hele online kısmına biraz daha iyileştirme, 2vs2, 3vs3 tarzı dövüş mekanikleri ekleyebilirlerse oyun tadından yenmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız