Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ECS Sezon 8 Finalleri'nde Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi!

 
     FACEIT tarafından bu yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde sekizincisi düzenlenen ECS Sezon 8 Finalleri, Counter Strike: Global Offensive turnuvasında yarı final karşılaşmaları belirlendi. İlk gün A ve B grubunda galibiyet elde eden 2 takım, gün sonunda kazananlar karşılaşmasında mücadele etti. 3 maçlık seri formatında oynanan kazananlar karşılaşmasında; A grubunundan Liquid, B grubundan ise Astralis grup etabını birinci olarak tamamlayıp, doğrudan yarı finale yükseldi. İkinci gün takımlar, grup aşaması ikinciliği için eleme karşılaşmalarında mücadele etti.
 
     A grubu eleme karşılaşmasında AVANGAR - NiP, B grubu eleme karşılaşmasında ise Sharks - MIBR karşı karşıya geldi. Karşılaşmalar sonucunda NiP ve MIBR rakiplerini 2-0 mağlup etti ve AVANGAR ile Sharks turnuvadan elendi. Eleme karşılaşmalarının ardından yükselme karşılaşmaları oynandı. Yükselme karşılaşmaları Evil Geniuses - NiP ve fnatic - MIBR arasında oynandı. Karşılaşmalar sonucunda Evil Geniuses, NiP takımını 2-1, fnatic ise MIBR'ı 2-0 mağlup ederek, grup aşamasını ikinci olarak tamamlayıp yarı finale yükseldiler.
 
Yarı finalde; Astralis - Evil Geniuses ile Liquid - fnatic karşı karşıya gelecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Lords of the Fallen 2 Gelecek Sene de Çıkmayacak Geçtiğimiz Haftanın Avrupa'da En Çok Satan Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız