Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA: "Titanfall'ı Kendi Başımıza Yapamazdık"


    Electronic Arts'ın sunduğu EA Partners programı üzerinde şu sıralar pek fazla durulmadığından sitelerde ve forumlarda da yanlış anlaşılmalar doğmuş oluyor. Bu yanlış anlaşılmalara ev sahipliği yapan oyunlardan birisi de Respawn Entertainment'in yeni oyunu Titanfall olmuştu.
 
    Bağımsız bir yapımcı olan Respawn, EA'in EA Partners programı birlikte EA'den maddi yardım alsa da, oyunu kendi başına geliştiriyor. Yani bir EA stüdyosu olan DICE veya Visceral ile Respawn Entertainment'in veya Crytek'in konumu aynı değil
 
    Electronic Arts yetkililerinden Patrick Soderlund, hem EA Partners projesi, hem de Titanfall adına konuştu. Yaptığı açıklamalarda Soderlund, Titanfall'ı övdü. Açıklamalarında Soderlund, "EA Partners anlaşmasındaki oyunlar bu dönemde daha öncekilerden daha az seviyede. Ancak yine de programımız devam ediyor. Örneğin Respawn Entertainment'le sunduğumuz Titanfall, bu programın bir parçası. Titanfall, gerçekten yetenekli bir takım tarafından geliştiriliyor. Sanırım onlar olmasaydı bu oyunu kendi başımıza geliştiremezdik." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
GMG'den PC Oyunlarına "666" Kampanyası Rapor: Xbox One Patronu Microsoft'dan Ayrılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.7.2013 11:51:10

-1
call of titans

Executor06

2.7.2013 09:56:17

0
Oyun da oyun ama şimdi, haklarını vermek lazım.

efe the hard gamer

1.7.2013 21:20:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri "Titanfall'ı Kendi Başımıza Yapamazdık" bu cümleden oyunun %80 bittiğinin anlaşılıyor. Acaba konsolun çıkış oyunlarından biri mi olacak.
2014 ilkbaharıymış

BSC Misafiri

1.7.2013 20:16:04

0
Respawn a vermişler gazı :)

BSC Misafiri

1.7.2013 19:50:58

-1
"Titanfall'ı Kendi Başımıza Yapamazdık" bu cümleden oyunun %80 bittiğinin anlaşılıyor. Acaba konsolun çıkış oyunlarından biri mi olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız