Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports UFC'nin Çıkışı Senelik Olarak Yapılmayabilir


    THQ'nun iflasının ardından Electronic Arts'a geçen UFC serisi, EA Sports UFC ile beraber bu sene devam edecek. Ignite Engine'in gücünü yansıtacak olan yeni oyunla ilgili EA tarafından açıklamalar geldi. 
 
    Electronic Arts'ın yeni CEO'su, EA Sports'un ise eski patronu Andrew Wilson, UFC serisinin senelik çıkabilecek bir oyun yapısına sahip olmadığını, kendisinin en azından böyle düşündüğünü belirtti. Henüz net kararın verilmediğini belirten Wilson, "Bazı ürünlerimiz var her sene çıkarıyoruz. Yine bazı ürünlerimiz var, 4 ya da 5 senede bir çıkıyor. Endüstri bu tarzımıza alıştı. Mesela GTA da 4-5 senede bir çıkıyor ama karşılığını alıyor. Bizim amacımız dövüş türüne yenilik getirecek bir oyun sunmak. EA Sports UFC'ler de bir çizgide değil, hazır hissedildiğinde çıkmalı." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
UFC Dövüş EA Sports Ignite Engine Xbox One PS4
Bulletstorm'un Steam Satışı Durduruldu Bağımsız Yapımcı, 2.5 Senenin Karşılığını Sadece İki Günde Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JaweL07

23.3.2014 09:04:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: Recharged Sağlam bir oyun çıkar ve senelik olarak güncellemeler eklenirse sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
katılıyorum.

cemecem21

22.3.2014 11:38:26

0
İşte bu yüzden Fifa vb. oyunlarda yeni şeyler ekleniyor. Belki dövüş bu konuda farklı ama dövüş oyunlarında gerçekçiliğin sağlanması için hala çok çaba sarfedilmesi gerekiyor(Hiç değilse ben öyle düşünüyrum). Dediğin mantıklı ama eğer adam akıllı geliştiremeyiz derlerse.

KFK

22.3.2014 00:04:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: cemecem21 İyi güzel hoş ama burada saçma olan şey bunu bir spor oyununda yapmaları. O zaman adamlar Fifa'yı da her yıl çıkartmasınlar. Her yıl kadrosu değişen bir sporun oyununun her yıl çıkması gerekmez mi? Bence bunun arkasında maddi kaygılar var.
Tam tersine her sene kadrosu değişen bir sporun oyununa dlc şeklinde yeni kadro paketi yayınlarsın olur biter. Bir iki şey katıp yeni oyun gibi geçirmek asıl tuzak.

cemecem21

21.3.2014 18:44:00

0
İyi güzel hoş ama burada saçma olan şey bunu bir spor oyununda yapmaları. O zaman adamlar Fifa'yı da her yıl çıkartmasınlar. Her yıl kadrosu değişen bir sporun oyununun her yıl çıkması gerekmez mi? Bence bunun arkasında maddi kaygılar var.

BSC Misafiri

21.3.2014 15:47:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 PC'ye ciksinda benim icin gerisi fark etmez. Her sene mi cikar 2 seneye bir mi cikar fark etmez. Eski dövüs oyunlari cikarmadilar ama belki bunu cikarirlar. Simdi bana klavye ile oynanmaz ile gelmeyin bende PC'de Gamepad kullaniyorum zaten.
Tamam da sen gamepad kullanabilirsin. Ama oyunu PC'ye getirmenin cacığı klavye Mouse uyarlamaktır bu da saçma olur. O yüzden gelmese daha iyi. Ben gamepadin zorunlu tutulduğu Brothers two sons vardı belki onun gibi olabilir. Ama sanmam

imakenya dragons

21.3.2014 14:43:38

0
ea den boyle sozler duymak sasırtıcı.

FerreT

21.3.2014 11:30:57

-1
sergio ramos degil mi bu? :)

Recharged

21.3.2014 11:00:33

0
Sağlam bir oyun çıkar ve senelik olarak güncellemeler eklenirse sorun yaratmaz diye düşünüyorum.

alike03

21.3.2014 10:11:34

-1
PC'ye ciksinda benim icin gerisi fark etmez. Her sene mi cikar 2 seneye bir mi cikar fark etmez. Eski dövüs oyunlari cikarmadilar ama belki bunu cikarirlar. Simdi bana klavye ile oynanmaz ile gelmeyin bende PC'de Gamepad kullaniyorum zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EA Sports UFC
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız