Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports MMA'nın Demosunun Ayrıntıları Açıklandı


 
     EA Sports, MMA ile UFC serisine rakip yeni bir spor-dövüş oyunu geliştiriyor. Sporun her alanına el atan Electronic Arts bu oyunla da başarılı olacak gibi görünüyor.
 
     19 Ekim'de piyasaya çıkacak olan EA Sports MMA'nın demosu 28 Eylül'de Xbox Live ve Playstation Network'teki yerini alacak. Türün meraklıları tarafından ilgiyle karşılanacağını düşündüğümüz demonun ayrıntıları da ortaya çıktı.
 
     EA tarafından yapılan açıklamaya göre demo, 4 dövüşçüyü barındıracak. Bu dövüşçüler Alistair Overeem, Bobby Lashley, Jason “Mayhem” Miller ve Jake Shields olarak açıklandı. 4 farklı yetenel level'i bulunacak demoda bir de tutorial modu yer alacak.
 
     UFC Undisputed serisinin milyonlarca sattığını göz önüne alırsak EA Sports MMA'nın da benzer bir başarı yakalamaması için en küçük bir neden bulunmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Oyundan görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
kaynak  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA MMA Spor Dövüş Xbox 360 PS3
Mikami'nin Korku Oyunu 15 Eylül'de Gösterilecek Microsoft'tan Kinect + Xbox 360 S Bundle

acgpangea

8.9.2010 16:27:12

0
Çok tatlı olacak bu oyun çok!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EA Sports MMA
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız