Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Portal 2 İçin Valve ile Anlaşmaya Çalışıyor

 
     EA, dağıtım haklarını aldığı Half Life 2: Game of the Year, Counter-Strike ve Half Life 2 (Xbox) gibi Valve oyunlarının ardından listeye Portal 2'yi de katmak istiyor. Valve, Portal 2'nin çıkış tarihini GamesCom'da 9 Şubat 2011 olarak açıklamıştı fakat herhangi bir dağıtımcının ismini vermemişti. Ortalıkta dolanan bazı spekülasyonlara göre Valve, merakla beklenen devam oyunu için en iyi teklifi verecek dağıtımcıyı arıyor.
 
     EA'den David DeMartini, Valve ile Portal 2 hakkında görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı. EA'nin diğer şirketlerle ilişkilerini yöneten DeMartini, Valve'in her zaman harika oyunlar yaptığını ve oyunlarını söyledikleri çıkış tarihlerinde çıkarttıklarını söyledi. Açıklamalarını buna benzer iltifatlarla devam ettirirken, Portal 2'nin dağıtım haklarını almak için gerçekten çalıştıklarını belirtti.
 
     Portal 2, Gabe Newell'in E3'teki açıklamalarının ardından PC ve Xbox 360'ın haricinde PS3 platformu için de piyasaya sürülecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Portal 2 Valve FPS Adventure PS3 PC Xbox 360 Mac OSX EA David DeMartini
Microsoft Halo: Reach Sızıntısını Araştırıyor Sony Oyunlarının Çıkış Takvimi

BSC Misafiri

23.8.2010 14:40:14

0
(nick Stormcaller, giriş yapamadım) Adamın bir şeyden anladığı yok EA'nin diğer şirketlerle ilişkilerini yöneten DeMartini, Valve'in her zaman harika oyunlar yaptığını ve oyunlarını söyledikleri çıkış tarihlerinde çıkarttıklarını söyledi. Yerim onu. http://developer.valvesoftware.com/wiki/Valve_Time
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Portal 2
+ TAKİBE
AL
63 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız