Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Motive tarafından geliştirilen Iron Man oyunu açık dünya olabilir

 
 
Tek oyunculu, üçüncü şahıs, aksiyon macera oyunu Iron Man oyunu için yeni haberler gelmeye başladı. Star Wars: Squadrons ve Dead Space Remake geliştiricisi EA Motive tarafından geliştirilen bu yapımın açık dünya olabileceğine dair çeşitli detaylar ortaya çıktı. 
 
Iron Man oyunu açık dünya mı olacak?
 
 
 
Marvel Games ile iş birliği içinde geliştirilen oyun, Iron Man'in zengin geçmişine odaklanıyor. Bunun yanı sıra Tony Stark'ın yaşantısını, karizmasını ve yaratıcı dehasını oyunculara sunmaya hazırlanıyor. Tek oyunculu ve hikaye odaklı bir yapıyı bizlere aktaracak oyunun açık dünyaya ve doğrusal olmayan bir olay örgüsüne sahip olacağı belirtiliyor.
 
Oyunun daha önce açık dünyaya sahip olacağı belirtilmedi. Bu detay hikaye yönetmeni Stephen Rodes tarafından yayınlanan bir iş ilanı aracılığıyla ortaya çıktı. Iron Man oyunu için yayınlanan iş ilanı içerisinde "açık dünya üzerinde deneyimli ve çizgisel - doğrusal olmayan diyalog sistemi üzerinde uzman" kişi ve kişilerin arandığı yer alıyor.  
 
Elbette bu iş ilanına göre oyunun kesin bir şekilde açık dünyaya sahip olacağını söyleyemeyiz. Ancak açık dünya "olabileceğini" bilmekte de fayda var. 
 
Peki siz bu oyunun açık dünya mı olmasını yoksa çizgisel bir deneyimi sunmasını mı  istersiniz?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Epic Games'in bu haftaki ücretsiz iki oyununu kütüphanenize eklemeyi unutmayın! Tekken 8 için Lili oynanış fragmanı yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

27.4.2023 22:20:25

0
güzel bir oyun olacak EA toparladı gibi işi

BSC Misafiri

24.4.2023 10:11:01

0
Iron Man olan bir oyunda Spider-Man gibi açık dünya olmadan olmaz bence.

Sarohan

24.4.2023 00:38:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Olamaz diye bir şey yok, İnanılmaz güçlü bir karakter değil zaten.. Uçarda kaçarda, 2 yumruk 2 roket atar işi çözer reis.
Önemli olan roket atması, yumruk atması ve uçması değil. Bunu ne kadar keyifli ve akıcı yapacakları önemli. Açık dünya olmasındansa sürükleyici ve aksiyon dolu olursa daha iyi olurdu.

BSC Misafiri

23.4.2023 20:03:19

0
anthem ile güzel bir altyapı hazırladılar zaten. iyi oyun olacağını düşünüyorum

BSC Misafiri

23.4.2023 19:26:57

0
Olamaz diye bir şey yok, İnanılmaz güçlü bir karakter değil zaten.. Uçarda kaçarda, 2 yumruk 2 roket atar işi çözer reis.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız