Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Mobil Oyunlara Büyük Harcama Yapmaya Devam Ediyor

 
 
EA, Golf Clash ile tanınan Playdemic'i WarnerMedia'dan 1,4 milyar dolara satın alarak mobil oyun geliştiricileri listesine ekliyor. Şirket, Playdemic'in deneyimini gelecekteki mobil oyunların yapılmasına yardımcı olmak için kullanmayı planladığını ve Golf Clash'in mekaniklerini diğer franchise'larla kullanmakla ilgilendiğini dile getiriyor.
 
Mobil oyun sektörü patlama yaşamasıyla birlikte şirketler için büyük bir odak noktası haline geldi. EA'nin rakibi Activision, 2015 yılında Candy Crush yapımcısı King'i 5.9 milyar dolara satın aldı ve son kazançları Blizzard'dan daha fazla para getirdiğini gösteriyor.
 
Call of Duty, Valorant, Fortnite ve EA'nın kendi Apex Legends oyunu gibi birçok popüler PC ve konsol oyunu da mobil bağlantı noktalarına sahip oldu. Bu da artık mobil sektörün vazgeçilmez bir yer olduğunu ortaya çıkarıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Theverge EA mobil
Left 4 Dead Karakterleri, Zombie Army 4'e Geliyor CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin Oyun içi Performansından Memnun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kenan Paşahan

27.6.2021 17:26:26

0
hakkında

Kenan Paşahan

27.6.2021 17:24:30

0
hakkında

BSC Misafiri

27.6.2021 16:26:07

+1
Oyunlara para harcatacağına dil için pra harcasalar daha fazla gelirleri artar artık oyunları büyükler daha çok oynuyorlar belli bir yaştan sonra da dik öğrenmek o kadar basit değil en güzeli bir oyunu o ülkenin dil desteğini sağlasalar çok daha büyük iş yapmış olurlar...

Punisher155

27.6.2021 14:40:33

0
Yatırım yapsınlar yapmasına da şunu anlamıyorum mesela FIFA Ultimate Team'i mobilde de yapıyorlar ama 7 yıldır adamakıllı konsol/pc sürümü gibi bir FIFA çıkarmadılar. En son FIFA 14 mobil sürümünde yaptılar bunu daha da yapmadılar. Ben şahsen Ultimate Team gibi kendi takımını kadronu kur gerçekdışı kadrolar takımlarla maç yap kafasını sevmiyorum yani gerçekçilik sıfır, tüm oyun free to play sistemine dayatılmış çok ucuz bir sistemle işliyor, istersen mikro ödemeyle de kadronu daha hızlı güçlendiriyorsun falan filan bence her kulübün/ülkenin gerçekteki kadrolarıyla turnuvalar ligler yapabildiğimiz istediğimizde de başkalarıyla online oynayabildiğimiz bir normal bir FIFA sürümü de mobile gelmeli artık ki bir çok kişi de böyle bir sürüm istiyordur. NBA 2K serisi bunu çok güzel yapıyor 30-40 TL civarı fiyatlandırması var indirimlerde de 13 TL'ye düşüyordu oyunun fiyatı, konsol/pc tadında on numara bir mobil oyun deneyimi yaşatıyorlar ki grafikleri de gerçekten çok başarılı gamepad desteği de var, PSP'den farksız bir deneyim sunuyor bunu artık FIFA'nın da yapması şart.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız