Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin Oyun içi Performansından Memnun

 
 
CD Projekt RED'in CEO'su Adam Kicinski, WSE İnovasyon Günü konferansı sırasında Cyberpunk 2077'nin performansının tatmin edici bir seviyeye ulaştığını dile getirdi.
 
Adam Kicinski oyun hakkında şu sözleri söyledi: “Bu konuda tatmin edici bir seviyeye ulaştık (yani performans). Ayrıca genel kaliteyi iyileştirmek için de çalışıyoruz ve bu bizi oldukça mutlu ediyor. Hataları ve görsel aksaklıkları da kaldırdık ve bunu yapmaya devam edeceğiz. Zamanla, oyuncuların vurguladığı genel oyun sistemlerine de iyileştirmeler sunacağız.”
 
Tüm bu söylemler ışığında CDPR artık Cyberpunk 2077'nin çok oyunculu versiyonuna odaklanacağı ortaya çıkıyor. CP2077'nin mevcut durumu göz önüne alındığında, çok oyunculu modunun 2022 veya hatta 2023 yılında gelebileceği varsayılıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Cyberpunk CDProjekt PC RPG
EA, Mobil Oyunlara Büyük Harcama Yapmaya Devam Ediyor Skyrim için Castle Volkihar HD Doku Paketi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Locke Lamora

28.6.2021 19:40:17

0
baya kısmını toparlamışlar... ama bazen hızlı ulaşım noktalarının tepki vermemesi, envanterde karakterin kıyafetlerinin yokolması, panamın verdiği muhteşem tüfeğin oyunun son görevinde kendi kendine yokolması gibi hatalar çıkıyor ama ölümcül değil. onun dışında duvardan mermi sektirme mekanıiği mesela, kağıt üstünde çok hoş, ama gerçekte sektirip vurana kadar çok uğraşman gerekiyor çok mermi harcaman gerekiyor... e sonra dedim ki onla uğraşana kadar üstüne sıkarım daha basit... anlamını yitiriyor hali ile. ama genel olarak çok beğendim oyunu. baya toparladı.

:::LOSTPLANET:::

28.6.2021 14:40:25

0
Hala 2.bölümdeyim ve bir gün hataların sona erip oyunun çökmediği an geldiğinde devam edebileceğim.Artık 2025 gibi olur herhalde ne kaldı ki şurda ^_^

BSC Misafiri

28.6.2021 11:11:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: Firoles Arkadaşlar kanmayın hala toparlanmadı. Kaplamalar inanılmaz geç gelebiliyor. Araba kamera değiştirme işleminde sıkıntılar var. Araba sürüş fiziği zayıf. TPS kameraya acilen ihtiyaç var. RPG olayı çok zayıf. Araçla hızlı giderken doğru düzgün araba çıkmıyor karşınıza ya da yayaları göremiyorsun, sanki şehirde tek olduğunu hissediyorsun zaten bu esnada kaplamalar BOMBA! :) 22/23 de anca düzelir bu oyun.
Dostum RPG tarafı zayıf olabilir ve değişmeyecek çünkü oyunun hikayesi 0'dan yazılması gerekir :D

moonquad

28.6.2021 01:14:21

+3
Oyunu bitirdim.Oyunun eksik yerleri oldukça fazla bununda 2022 sonuna doğru anca tamamlanacağını düşünüyorum. Bunun dışında oyunun hala tps olmalı diyenler var bu oyun tps olacak şekilde tasarlanmamış. Eğerki tps olursa nişan alamazsınız ve kamera açınız sürekli bozulmaya başlar bunlardan dolayı bu oyunda tps beklemeyin. Oyunun son düzeltmeleri sonrası hiç deneyim etmedim ama şunu demek isterim mevcut buglar hala oyunda olmaya devam ediyor. Arabayı sürmek istediğinizde tepki vermemesi hala düzeltilmemiş. Nişan alma bugı devam ediyor bazen nişan almak istediğinizde nişan almıyor ve bazende nişan alınca da ateş edemiyorsunuz. Ray tracing ile oynarken anlamsız şekilde %40 fps kaybı olayı hala devam ediyor. Örnek olarak 73 fps ile oynarken 43 fps düşmesi gibi ve asla yükselmemesi Araca binince tps görüş açısına geçmek istediğinizde geçmeme sorunu devam ediyor. Amd işlemcilerde anlamsız performans kayıpları hala devam ediyor. Çatışma sırasında anlamsız şekilde biranda ölme sorunu devam ediyor. Bazı görevlerde açık olması gereken veya açılması gereken kapının açılmaması hala devam ediyor. bunlar aklıma gelenler. :)

Firoles

27.6.2021 23:27:08

+1
Arkadaşlar kanmayın hala toparlanmadı. Kaplamalar inanılmaz geç gelebiliyor. Araba kamera değiştirme işleminde sıkıntılar var. Araba sürüş fiziği zayıf. TPS kameraya acilen ihtiyaç var. RPG olayı çok zayıf. Araçla hızlı giderken doğru düzgün araba çıkmıyor karşınıza ya da yayaları göremiyorsun, sanki şehirde tek olduğunu hissediyorsun zaten bu esnada kaplamalar BOMBA! :) 22/23 de anca düzelir bu oyun.

BSC Misafiri

27.6.2021 22:04:59

+1
Arkadaşlar oyunu oynayıp %60 kadar oynayıp bıraktım. Daha da oynayasım kalmadı bu oyun 2022 gibi anca toparlanır bence. aslında bu oyunun en büyük sorunu fps olması. Aşırı saçma karakter kasıp görememek

Arthur_Morgan

27.6.2021 21:59:17

0
ben de 6 saat oynamama ragmen ciktigi zaman konustum destekle iade etmistim. uzerinden bu kadar zaman gecti oyun unutuldu gitti artik birdaha da almam sanirim. belki witcher 3 gibi 20-30 liralara duserse alirim ilerde.

HayvanGenli

27.6.2021 21:13:37

0
Hala oynamadim.. Heves kalmadi ki. Pre order yaptik kutuphanede oyle duruyor. Anca heyecanlandiracak bir ek icerik gelecek ki oyuna baslayabileyim.

BSC Misafiri

27.6.2021 20:22:05

0
Bari amd fsr özelliği koysalar. Hiç olmazsa 30 fps oynarız. Oyunu aldığımdan beri adam gibi oynayamadım. Çok güzel olduğundan değil sırf para verdiğim için oynamak istiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız