Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA: "Dragon Age 2 ile Oyuncu Kaybettik"

Yapımcılar yeni oyun için multiplayer üzerine de bolca kafa yoruyorlar.
 
     Yılın ilk çeyreğinde çıkan Dragon Age 2 ilk oyun gibi etki yaratmamıştı. Bu nedenle oyunun bazı hayranları beklediklerini bulamamış ve hayal kırıklığına uğramıştı. EA de bunu kabul etti ve bazı oyuncuları kaybettiğini açıkladı.
 
     EA Games'den Frank Gibeau "Oyuncuların bizim gibi heyecanlanmalarını bekliyorduk fakat bazı yorumlara bakıldığında hayal kırıklığına uğradık. Dragon Age 2'yle gurur duyuyoruz. Savaş sisteminde ve hikaye anlatımında bazı yenilikler yaptık. Bu değişiklikleri bazı oyuncular iyi karşıladı hatta pek çok yeni oyuncu kazandık. Fakat dürüst olmak gerekirse kaybettiklerimiz de oldu. Yapılan değişikliklerden hoşnut olmayan oyuncular bulunuyor ve bu yüzden bundan sonra herkesi dinleyeceğiz." şeklinde konuşarak bir sonraki oyunda herkesi memnun etmeye çalışacaklarını söyledi.
 
     Geçtiğimiz ay BioWare'in Dragon Age 3 için tasarımcı aradığı ortaya çıkmıştı. Oyunun baş tasarımcısı Mike Laidlaw, serinin bir sonraki oyununda ana karakter olan Hawke için bazı yeni fikirlerinin olduğunu söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon Age 2 EA Games PC PS3 Xbox 360 RPG Bioware
Cole Macgrath, Playstation 3'te de Dövüşecek G4TV'nin E3 2011 Adayları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-F97E00D06

7.8.2012 08:07:48

0
Ya bu oyunun %75 i rpg idi (origins) bu nedenle çok tuttu, hikayeside mükemmeldi. Herşey güzelken neder %75 action / %25 rpg yaptıklarını anlamadım. Yeni savaş sistemine filan bişey demiyorum ancak rpgyi bozmuşlar!

Zenyxia

15.6.2011 19:35:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Herkesi dinleyeceğiz dedilerse casual oyun yapmaya karar verdiler galiba?
İki kesimi de dinlemeye karar vermişler görünüyor. Hem casual kesimi hem de hardcore oyuncuları. Büyük ihtimalle ME 3'te yapacakları şey bu olacak EA'nin. O formül tutarsa DA 3'te de deneyecekler. Dragon Age 2'deki sonuç bekledikleri gibi olmadı çünkü.

BSC Misafiri

14.6.2011 16:30:22

-1
GERÇEK OYUNCULAR için oyun istiyoruz herkes için değil! ea'den battlefield 3 ve mass effect 3 geliyor pampa korkma..

BSC Misafiri

14.6.2011 13:54:13

-1
ar için değil herkes için olacak ve oyun dünyası ölecek! öldü! yeter be bıktık basit oyunlardan herkese göre olan oyunlardan ORJİNAL oyun istiyoruz. GERÇEK OYUNCULAR için oyun istiyoruz herkes için değil!

BSC Misafiri

14.6.2011 13:52:57

0
Herkesi dinleyeceğiz dedilerse casual oyun yapmaya karar verdiler galiba? Belli oyunların belli kitleleri vardır o oyunlar için herkesi dinlemessin o kitleyi dinlersin ve başarılı olduğundada hepsi satın alır o oyunu ve sende oyuncularda oyun dünyasıda kazanır. çok satacağım diye herkese göre bir oyun yapmaya kalkarsan başarısız olursun kaybedersin bunu yapmaya kalkan herkesin başına bu geldi ama hala öğrenemedi firmalar bunu. bırakın herkesi dinlemeyi şu oyunu orjinal olarak yapın bozmayın yok illa çok satış rakamı için herkese göre yapmak zorundalar ama herkes için yaptığında o oyunu asıl satın alan kitleyi kaybediyorsun ve satış rakamı düşüyor bunu görünce böyle saçma sapan açıklamalar yapıyorlar. aha prince of persia yı herkese göre yaptılar ne oldu öldü! cod u herkese yaptılar ne oldu (bence) öldü! splinter cell i herkese göre yaptılar ne oldu ? öldü! şimdi hitmani herkese herkese göre yapıyorlar ne olacak ölecek ! dragon2 ölmüştü 3 te ölecek! her oyun ölecek artık oyunlar oyuncul

TheAnalyzer

14.6.2011 13:27:17

-1
Ha şunu bileydin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age 2
+ TAKİBE
AL
34 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız