Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Damgalı 15 Oyun Wii U'ya Çıkmayacak

 
   Nintendo Wii U kullanıcıları, EA'nın önümdeki dönemde çıkış yapacak 15 yapımı maalesef göremeyecek. Bunun sebebi konsolun Frostbite Engine 3 motorunun görsel gücünü sırtlayamaması.
 
   DICE teknik direktörü John Andersson Twitter hesabında yaptığı açıklamalarda Frostbite 2 motorunun da Wii U'da sorunsuz olarak çalışmadığını ve nihayetinde gelecek olan projeleri Wii U konsoluna çıkarmaktan vazgeçtiklerini dile getirdi.
 
"FB3 , Wii U üzerinde hiç bir şekilde çalışmıyor. FB 2 üzerinde yaptığımız testlerde de çok umut vadeden sonuçlar alamadık ve oyunları bu motorla da sunamayacağımızı fark ettik."
 
   Bu açıklamanın üstüne Frostbite teknik direktörü Stefan Boberg, EA yayıncılığındaki 15 yapımın Frostbite Engine 3 ile geliştirildiğini açıkladı. Bunların arasında Battlefield 4, Mass Effect 4, Dragon Age 3 ve Need for Speed 2013 önemli yapımlar yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Nintendo Wii U frostbite engine 3 battlefield 4 mass effect 4 ea
John Carpenter, Dead Space Filmi Yapmak İstiyor BSC'den Injustice Tişörtleri!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

skulz

10.5.2013 09:38:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: ploff Buradakı sorun Ea games oyunlarının Wii u ya cıkmaması degıl. Wii u nun Frostbite Engine 3 motorunu kaldıramaması. Dıger yenı nesıl oyun motorlarında da aynı sorun yasanırsa Wıı u ıcın baya sıkıntılı gunler beklıyor demektır.
Ama dikkat edersen Frostbite 2 dede umut vadeden sonuçlar çıkmadı diyorlar. Xbox360, PS3'e oyun geliştirebildiğin bir motorla Wii U ya neden oyun geliştirilemiyor anlamadım? Wii U, PS3 ve X360 daha mı güçsüz?

ploff

9.5.2013 23:25:00

0
Buradakı sorun Ea games oyunlarının Wii u ya cıkmaması degıl. Wii u nun Frostbite Engine 3 motorunu kaldıramaması. Dıger yenı nesıl oyun motorlarında da aynı sorun yasanırsa Wıı u ıcın baya sıkıntılı gunler beklıyor demektır.

skulz

9.5.2013 22:08:41

0
Wii U konsolum yok ama PC'de bile EA oyunlarında sadece Dragon Age 3 ( o da ilk oyun gibi olursa) ve Mass effect 4 ilgimi çekiyor gerisi umrumda değil. Wii U konsolunu tercih edecek insanlarında EA oyunlarının umrunda olduğunu sanmıyorum önemli olan Nintendo'nun kendi geliştirdiği oyunlar Zelda,Mario,Metroid,Pikmin serileri her şekilde götürür bu konsolu. Wii konsolunda da çok az 3. party desteği vardı ama bütün konsollardan fazla sattı...

The_Rahip

9.5.2013 21:04:54

0
Wii U icin neredeyse birtane bile iyi haber cikmiyor. Nintendo cephesi artik tam gaz kendi ex'lerine yuklenecek.

betadragon

9.5.2013 20:37:52

0
NFS genemi frostbite

K.Dot

9.5.2013 18:55:50

0
Nintendo iplemiyor bile.

Saiki

9.5.2013 18:06:37

0
nintendo'nun hiç bir amerikan/avrupalı oyun firmasına ihtiyacı yok.ea games gibi altın dışkı ödülü alan bir firmadan da bu beklenilirdi:) (ps3 kullanıcısıyım fakat nintendo en iyi oyunlara sahip duayen firmadır)

Th3M4NIMAL

9.5.2013 17:18:41

0
Ya herhalde babasının hayrına hareket edecek değil su ile dönmüyor çark. En azından diğerlerine göre geri uyumluluk var sınırlıda olsa ve elbette kendi faydasına uygulamaları olacak şirket nihayetinde. Ama nintendonun her konsolu gibi bu konsolda oyun dünyasına yeni fikirler ve bakış açısı getirdi. Eminim yeni nesil pc'lerde Wii u kontrolcusunun benzerlerini çıkartacak tıpkı wii kontrolcüsünde yaptıkları gibi. Bende hem xbox hem ps3 kullanıcısıyım ama oyun sektöründe Nintendo yapar diğerleri taklit eder. Varsın account sistemide olmasın. Sega gibi nintendoyuda kaybetmeyelim yeterki..

Opricnik

9.5.2013 16:35:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: Troller Bu oyunlar için alınmıyor zaten konsol. Hatta bunlar hiç gelmeyip havayı hiç bozmasalar daha iyi. Nintendonun kendine has bir iklimi var. E3 sonrası bence yüzleri güldürecektir nintendo. Konsolunu ve fanlarını ortada başı boş bırakmayacaktır. Tüm eksikliklerine ve şikayetlere, yerden yere vurmalara hatta doğru düzgün oyunu bile olmamasına rağmen geçen hafta bende aldım Wii U'yu gelmesini bekliyorum. Satın almamdaki tek sebep Nintendoya destek. Çünki yeni nesildeki bence tek konsol Wii U Gerçek konsol. Sadece oyunseverler için üretilmiş oyun anlayışına her zamanki gibi Nintendo tarafından yeni bir vizyon getiren konsol. Diğerleri gibi pc tabanlı, para ve tüketim amaçlı değil. Zaten onlar konsolda değil artık !
he kesin oyun severler için üretilmiştir o yüzden oyun severlerin nintendodan nesil başından beri istediği account sistemi yok sallamayın be

itachi237

9.5.2013 16:19:06

0
nintendo ip'leri wii u'ya çıksın ondan sonra görün siz wii u'yu 2 mario 1 zelda görüyim koşa koşa gider alırım hiç düşünmeden.

ValiantLion

9.5.2013 16:06:29

+1
wii u nun kesimi belli zaten wii u yu bu oyunlar içi n alan 1 kişi bile yoktur emin olun varsada maldır

Th3M4NIMAL

9.5.2013 15:46:46

0
Bu oyunlar için alınmıyor zaten konsol. Hatta bunlar hiç gelmeyip havayı hiç bozmasalar daha iyi. Nintendonun kendine has bir iklimi var. E3 sonrası bence yüzleri güldürecektir nintendo. Konsolunu ve fanlarını ortada başı boş bırakmayacaktır. Tüm eksikliklerine ve şikayetlere, yerden yere vurmalara hatta doğru düzgün oyunu bile olmamasına rağmen geçen hafta bende aldım Wii U'yu gelmesini bekliyorum. Satın almamdaki tek sebep Nintendoya destek. Çünki yeni nesildeki bence tek konsol Wii U Gerçek konsol. Sadece oyunseverler için üretilmiş oyun anlayışına her zamanki gibi Nintendo tarafından yeni bir vizyon getiren konsol. Diğerleri gibi pc tabanlı, para ve tüketim amaçlı değil. Zaten onlar konsolda değil artık !

furkangoth

9.5.2013 12:33:31

0
Zaten konsolu bu oyunlar sattırmayacağı için bir sorun yok. haziran'ın 2. haftasında wii u'ya ne olacağını az çok görmüş olacağız.

Kreuger

9.5.2013 12:13:10

0
wiiu icin kötü haber mario kaldi geriye
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız