Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Battlefield 4 Davasını Kazanmış Görünüyor


    Geçtiğimiz sene oldukça hatalı bir şekilde çıkarak hem Battlefield markasını lekeleyen, hem de EA'in finansal durumunu kötü etkileyen Battlefield 4 için yüksek profilli bir hukuk firması dava açmıştı. Robbins Geller Rudman & Dowd LLP isimli firmanın açtığı dava, bir anda ortadan kaybolmuş görünüyor
 
    Firma, açtığı davada Electronic Arts'ı bilerek kötü bir ürün sunup hissedarları zarara uğratmakla suçlamıştı. Geçtiğimiz haftalara kadar bu dava, Robbins Geller Rudman & Dowd LLP'nin resmi internet sitesinde listeleniyordu. Fakat şimdi Gamespot'tan gelen yeni habere göre Electronic Arts davası, hukuk firmasının sitesinden bir anda silinmiş görünüyor.
 
   Şimdilik konuyla ilgili firmadan bir açıklama gelmiş değil. Ancak dava iptal edilmiş ya da Electronic Arts tarafının kazanmasıyla sonuçlanmış olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 PS4 Xbox one Xbox 360 FPS
Humble Indie Bundle 11'in Gelirleri 2 Milyon Doları Geçti Green Man Gaming'de 2K İndirimi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

2.3.2014 01:53:32

0
ağızları yanmıştır umarım bu tarz bir hata tekrarlanırsa affı olacağını sanmıyorum

Sir Maximus is BACK

1.3.2014 20:48:39

0
ea azicik ubisoft u ornek al

BSC Misafiri

1.3.2014 19:51:37

0
Ne zaman uslanacaksın EA

IIWorldLifeII

1.3.2014 15:42:22

0
EA Games mantığı = oyun sattımı , dayayın DLC'leri

BSC Misafiri

1.3.2014 14:33:03

0
Battlefield 4 yine de çok sattı rakamlarını bilmiyorum ama pazarlama stratejisi o teaser sayfası videoları , ön siparişte kelime oyunu ile yapılan tezgahlar ve 27 Mart'da ki 17 dakikalık video herkesin heycanını artırdı millet E3'ü ve yeni nesili iple çeker oldu . Yapımcılar aslında BF4'ü e-spor'a uygun bir oyun olarak geliştirmiş oyunun hızı , izleyici modu ve yapılan EU vs.USA turnuvası bu kanıtlar nitelikte . Zaten adamlar BF4 çıkmadan BF'ın e-spor alanında da kullanılmasını istiyoruz demişlerdi . Fakat BF3'ün duyuru heyecanı bana göre çok iyiydi . 15 gün arayla konulan videolar , gameinformer'ın dergideki bilgileri falan bir FPS oyunu nasıl heyecan yaratır sorusunun cevabıydı adeta . EA her ne olursa olsun heyecan yapmayı iyi biliyor hem BF3 de hem BF4'de bunu gördük . Bir sonra ki BF oyunu da heyecanı yüksek tutacaktır ve bana göre seneye bir Bad Company 3 duyurulacak . 2012'de yapılan bir sızıntı haberinde EA , NFS Most Wanted 2'yi , Mirror's Edge 2'yi ve Bad Company 3'ü duyuracak deniliyordu ikisi doğru çıktığına göre sıra Bad Company 3'de ve bence serinin en fazla satan oyunu olabilecek potansiyele de sahip .

WE neED

1.3.2014 14:14:02

0
Silahlar konuşur ^^
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız