Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light Geliştiricisi Techland, Tencent Tarafından Satın Alındı

 
 
Çin merkezli Tencent, Dying Light geliştiricisi Techland stüdyosunu satın aldığını duyurdu. Çoğunluk hissesini alan Techland'ın kurucusu Pawel Marchewka konu ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.
 
Techland kendi yapısını koruyacak 
 
 
 
Marchewka tarafından bildirildiği üzere Tencent şu anda Techland'ın çoğunluk hissesine sahip olma sürecinde. Yaptığı açıklamayla beraber Tencent ile iş birliği içerisine girmenin ve bir ekip olmanın oyuncular için daha iyi olacağını belirtti. Ayrıca Marchewka ekibin işlerine saygı duyacağını ve bu konuda bağımsız kalacağını da vurguladı. 
 
Marchewka tarafından belirtilene göre Techland, kendi oyunlarının / IP'lerinin tam sahipliğini elinde tutacak, yaratıcı bakış açılarını koruyacak ve bildikleri şekilde ilerlemelerine olanak sağlanacak. Marchewka ek olarak stüdyonun CEO'su olarak görev almaya devam edecek. 
 
Marchewka bu cümlelerle sınırlı kalmadı aynı zamanda şöyle devam etti: "Dying Light'ı dünya çapında yer alan oyuncular için en üst düzey zombi oyunu deneyimine dönüştürmeyi istiyoruz. Bunun için size çok sayıda ve şaşırtıcı macera deneyimini sunmayı, hem tek hem de çevrimiçi modları aktarmayı istiyoruz. Seriyi bu ortaklıkla beraber daha farklı bir konuma taşıyabiliriz. Şimdiden bu zombi temalı ortam için çeşitli düşüncelerimiz bulunuyor ve amacımız beklentileri karşılamak. "

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dying Light 2 Techland
Insomniac Games, Spider-Man ve Wolverine Dışında Üçüncü Bir Oyun Geliştiriyor! Life is Strange 2 - İnceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.7.2023 23:45:36

0
Tencent'in almadığı firma kalmadı Microsoft k*çını yırttı bir firma alana kadar. Soruyorum şimdi Tencent dese bende oyun konsolu işine giriyorum aldığım firmaların oyunları konsoluma özel olacak ortalık çok ciddi karışır valla. Microsoft sırf konsolu var diye bu kadar zorlandı.

NOCHIMERA

25.7.2023 10:56:06

+1
Microsoft ile uğraşacaklarına Tencent ile uğraşsınlar :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız