Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds'ın Başrolünde Olduğu Red Notice'in Çekimleri Eylül'de Başlayacak

 
The Rock olarak tanınan ve sonrasında da birçok filmde yer alan Dwayne Johnson ve Deadpool'dan sonra büyük popülerlik kazanan Ryan Reynolds'ın başrolünde olduğu Netflix filminden yeni bir haber paylaşıldı.
 
Koronavirüsa salgını sebebiyle Mart ayında çekimlerine ara verilen Netflix filmi Red Notice'in çekimlerine önümüzdeki ay devam edilecek. Dwayne Johnson şahsi Instagram hesabından açıkladı. 
 
Red Notice, dünyanın en çok aranan suçlularından birini yakalamaya çalışan bir Interpol ajanının hikayesine odaklanıyor.  
 
Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Rawson Marshall Thurber üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Ritu Arya ve Chris Diamantopoulos gibi isimler var. 2021 yılında Netflix üzerinden yayınlanması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri red notice oyuncular netflix ne zaman yayın tarihi konusu fragman Dwayne Johnson Ryan Reynolds Gal Gadot
Game of Thrones: Tale of Crows Apple Arcade için Çıktı James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün Yapım Aşamasında Bir Gecikme Olmadığını Söyledi

BSC Misafiri

8.8.2020 12:29:16

0
Klasik ortalama bir netflix filmi olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız