Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün Yapım Aşamasında Bir Gecikme Olmadığını Söyledi

 
Marvel Sinematik Evreni'nde önemli bir yeri olan Guardians of the Galaxy ekibine odaklanan film serisinin üçüncü hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı.
 
Bildiğiniz üzere salgın sebebiyle çoğu filmin yapım süreci durmak zorunda kaldı. Bu da filmlerin yayınlanma tarihinde ister istemez değişiklikler yaratıyor. Marvel'ın yeni döneminin filmlerinden biri olacak olan Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün yönetmeni James Gunn da şu anda yapım sürecinde bir gecikme yaşanmadığını açıkladı.
 
Salgın olmasaydı da zaten şu ana kadar Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün yapımına başlanması beklenmiyordu. Bu filmin ertelenmeyeceği konusunda güzel bir haber. Ancak ne yazık ki Marvel filmlerinin vizyon tarihi, diğer filmlere de bağlı olduğu için yakın tarihli filmlerden biri ertelenirse ilerideki filmler de büyük ihtimalle ertelenir.
Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün şimdilik sadece 2021 yılında yayınlanacağı biliniyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi Guardians Of The Galaxy Vol. 3 vizyon tarihi james gunn
Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds'ın Başrolünde Olduğu Red Notice'in Çekimleri Eylül'de Başlayacak HBO'nun Yeni Korku Dizisi Lovecraft Country Dizisinin Bütçesi Oldukça Yüksek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız