Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dusk Diver 2 Konsollar için 30 Ağustos'ta Batıya Geliyor

 
 
Dusk Diver 2, batıda 30 Ağustos'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapacak. Dusk Diver 2'nin fiziksel sürümünde oyunun bir kopyası, 44 sayfalık sanat kitabı, 17 parçalı resmi film müziği CD'si ve özel bir kart bulunacak.
 
Aksiyon oyununun devamı Dusk Diver 2 ilk olarak Japonya ve Asya'da PlayStation 4 ve Switch için bunun yanı sıra dünya çapında Steam üzerinden PC için 24 Şubat'ta piyasaya sürüldü. Henüz batıda resmi olarak çıkış yayınlanmamasına rağmen oyunun şu anda mevcut tüm sürümleri İngilizce alt yazıları destekliyor. 
 
Hikaye, Yang Yumo adında bir kız ve sınıf arkadaşı Liu Yusha'nın yanlışlıkla Youshanding'e giderek bir maceraya atılmasıyla başlar.

Youshanding'e vardıktan sonra, Yumo ve Yusha, Kaos Canavarları tarafından saldırıya uğrar. Neyse ki burada bulunan savaşçı Leo tarafından kurtarılır. Ancak Yumo beklenmedik bir şekilde Ejderha enerjisinin gücünü elde eder. Olaylar burada tuhaflaşmaya başlar.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye
JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R için Yeni Karakter Fragmanı Yayınlandı Fortnite'a Yeni Gelecek Güncelleme için Sunucular Bakım Moduna Alındı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dusk Diver 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız