Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeons & Dragons Yeniden Beyaz Perdeye Uyarlanıyor

 
Daha önce 2000 yılında Jeremy Irons, Marlon Wayans, gibi ünlü oyuncularla beyaz perdeye uyarlanan ancak D&D fanlarının yoğun nefretine maruz kalan Dungeons & Dragons tekrar beyaz perdeye uyarlanıyor. 
 
Dungeons & Dragons temelde bir masa oyunu. Herkesin kendi karakterini yaratıp geliştirdiği, fantastik bir dünyanın içinde geçen ve bol bol zar atıp konuştuğu bir oyun. Dungeons & Dragons ilk olarak 1974 yılında Gary Gygax ve Dave Arneson'ın rulebook adlı kitabı ile ortaya çıktı. Ortaçağ Avrupası'nda geçen Dungeons and Dragons, elflerin, hobbitlerin, cücelerin ve insanların yer aldığı bir dünyaya sahip.
 
2021 yılında gösterimde olması planlanan filmin şu an için bir yönetmen arayışında olduğunu söyleyebiliriz. Şimdilik görüşülen isimler ise Spider-Man: Homecoming, Vacation gibi filmlerden tanıdığımız Jonathan Goldstein ve Goldstein'a eşlik eden John Francis Daley.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Variety dungeons & dragons film ne zaman çıkacak ne zaman dnd d&d frp rpg movie news director
Mount & Blade 2: Bannerlord'dan 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı TaleWorlds Entertaintment Çinli Firma NetEase ile Ortak Oluyor

Aldueren

2.8.2019 17:27:18

0
Acaba hangi karakterleri konu alacaklar. Drizzt Do'Urden karakterinin başrolde olmasını çok isterim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeons and Dragons Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız