Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Hunter 5 Duyuruldu


        Gameloft'un en çok oynanan oyunları arasında Dungeon Hunter serisi yer alır. Geliştirici ekip serinin beşinci oyunu Dungeon Hunter 5'i duyurdu.
 
        Belirtilene göre Dungeon Hunter 5, serinin bir önceki oyunu Dungeon Hunter 4'ün kaldığı yerden devam edecek. Oyun hakkında verilen bir diğer detay da yeni loot sistemi hakkında. Dungeon Hunter 5'te topladığımız eşyaları karakterimizi geliştirecek şekilde kullanabileceğiz.
 
       Oyunda yine pek çok düşman, bölüm sonu canavarları ve yeni bölümler bizleri bekliyor olacak. Belirtilene göre Dungeon Hunter 5'in grafikleri daha detaylı ve animasyonları ise daha akıcı olacak. Firmanın oyun için yayınladığı ilk yapımcı günlüğüne aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pocketgamer Dungeon Hunter IPhone Gameloft
Dying Light'ın Parkur Elementlerine Yakından Bakın PS1'in Klasikleşmiş Korku Oyunu Echo Night, PS Vita ve PS3'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fikrettekmen

13.3.2017 12:21:03

0
Yaklaşık 8 aydır oynuyorum, hiç sıkılmadım ayrıca diğer oyuncularla konuşacağınız platform ve savaşacağınız arenalar var, yalnız telefonunuzun işlemcisi küçükse hiç bulaşmayın acayip ısınma yapıyor

Abdulkadir Yuruker

16.12.2016 14:59:33

0
Dungeon hunter 5 You can do everything in this game by cheating Do not give money in vain GG named program android tablet or your phone and install it to the top level players do not even try to install the blue stacks app on the pc at this point can be done using the cheat engine. I can use this last written cheat emgine on the Windows platform, and I will present it in detail of these cheating methods in my novels that I will continue this work until the conditions I want to ban my game GAMELOFT

Abdulkadir Yuruker

16.12.2016 14:52:44

0
dungeon hunter 5 bu oyunda herşeyi hile ile yapabiliyorsunuz boşuna para vermeyin GG isimli program android tablet yada telefonunuzu raatlatıp kurun boşuna para yatırmayın en üst düzeydeki oyuncuları dahi yenebilirsiniz bu sayede pc üzerinde blue stacks app kurup daha sonra cheat engine kullanarak da yapılıbiliyor. Bu son yazdığım cheat emgine 'i Windows platformunda'da kullanmak mümkün bunları neden yazdığıma gelirsek 2,5 yıldır hiç bir hile vs kullan madığım oyunum GAMELOFT tarafından banlandı istediğim şartlar yerine getirilene kadar bu işie devam edeceğim yeniyazılarımda bu hile metodlarının ayrıntılarınıda sunacağım

hayansame

23.1.2015 08:57:48

0
Monster hunter gibi efsane bir oyunun, popülerliğini kullanmaya çalışarak, özgün olmayan bir oyun yapıyorlar. Mobil sektöründeki bir oyundan ne beklenir ki.

Guest-F172A1D99

22.1.2015 09:27:17

0
oyunda hesabının sunucuların'da kayıt etmeleri lazım o kadar oynuyorsun 50-100 seviyeye getiriyorsun google hesabını ve facebook unu açıyorsun oyunu silip yüklediğin de sıfırdan başlıyor tam bir saçmalık yakıştıramadım gameloft'ta :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeon Hunter
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız