Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Drafters Switch'e de Gelecek

 
Geliştirici Manalith Studios, Dungeon Drafters'ın daha önce duyurulan PC versiyonunun yanı sıra Switch'e de geleceğini duyurdu.
 
Dungeon Drafters Kickstarter kampanyası geçtiğimiz ay 12,699 dolar hedef ile başlamıştı ve şu ana kadar 21,119 dolar topladılar ve bu miktar da Switch versiyonu için yeterli oldu.
 
Kickstarter kampanyasının sonlanmasına iki hafta daha var ve geliştirici eküp 23,500 dolar fona ulaşıldığında oyuna New Game Plus modunu ekleyecek. 
 
Dungeon Drafters, kart oyunu mekanikleri içeren bir roguelite dungeon crawler oyunu. Oyuncular eski zindanları keşfetmeye hevesli genç bir maceracı olarak efsanevi büyü destesini toplayacak, hazine sandıklarını yağmalayacak, gizli sırları ortaya çıkaracak ve düşmanlarını alt etmeye çalışacak.  
 
Dungeon Drafters 2021'de çıkacak.

Daha fazla bilgi için Kickstarter sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dungeon Drafters Roguelite Dungeon Crawler Manalith Studios PC
The Flower Collectors PC için Duyuruldu Death Stranding "Benzeri" Oyun, "Walking Simulator" Steam'de Ücretsiz Olarak Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeon Drafters
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız