Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Defenders: Awakened 21 Şubat'ta Steam'de Erken Erişime Açılıyor

 
Geliştirici Chromatic Games, loot, evcil hayvan ve karakter özelleştirme unsurlarını içerecek dört oyunculu co-op aksiyon RPG kule savunma oyunu Dungeon Defenders: Awakened'in 21 Şubat'ta Steam'de erken erişime açılacağını duyurdu.
 
Oyunun tam sürümü 2020'nin ikinci çeyreğinde Switch ve PC için; 2020'de daha sonraki bir tarihte PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, Japonca ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekleyecek. Tam sürüm cross-save özelliğini destekleyecek.
 
Dungeon Defenders: Awakened erken erişim versiyonu 12 seviye, dört oynanabilir karakter ve sonsuz sayıda düşman dahil olmak üzere tam sürümün neredeyse tamamını içerecek. Chromatic Games erken erişim süreci boyunca oyuncu geri bildirimlerini dinleyerek oyunu iyileştirmeye çalışacak ve bazı sürprizler ekleyecek. 
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dungeon Defenders: Awakened Chromatic Games loot evcil hayvan ve karakter özelleştirme unsurlarını
Microsoft'un The Initiative Stüdyosu Hem Yeni Hem Eski Şeyler Üzerinde Çalışıyor RPG Platform Oyunu Underhero Önümüzdeki Ay PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeon Defenders: Awakened
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız