Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dune: Spice Wars, 26 Nisan'da Erken Erişim Olarak Geliyor

 
 
Yayıncı Funcom ve geliştirici Shiro Games, Dune: Spice Wars'ın Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak 26 Nisan'da yayınlanacağını duyurdu.
 
Erken Erişim sürümü, dört oynanabilir grubu, casusluk ve savaş sistemlerini içerecek. Erken Erişim süresince, çok oyunculu mod, yeni oynanabilir gruplar ve daha fazlası oyuna dahil olacak.
 
Dune: Spice Wars'da oyuncular, evrendeki en değerli ve stratejik olarak önemli kaynak noktalarına hakim olacak ve büyük gruplardan birini kontrol edecek.

Eleştirmenlerce beğenilen Northgard'ın geliştiricilerinden 4X öğelere sahip gerçek zamanlı bir strateji oyunu. Oyun, Frank Herbert'in çığır açan Dune evreninde geçiyor. Fraksiyonunuza liderlik etmeli ve zorlu çöl gezegeni Arrakis üzerinde kontrol ve hakimiyet için savaşmalısınız.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji pc Dune: Spice Wars
ASUS, NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti Ekran Kartlarını Duyurdu Two Point Campus 9 Ağustos'a Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

HayvanGenli

6.4.2022 20:48:51

0
Northgard guzel oyundu ama ayni oyunu alip Dune skini giydirip piyasaya surerlerse buyuk kufur yerler, en azindan benden.

BSC Misafiri

6.4.2022 20:30:28

0
NCK: Dune 1, Dune 2, Dune 2000 Gruntmods Edition internette bedava indirilip oyayabilirsiniz. Ben hiç oynamamıştım, yükledim, oynuyorum. 26 Nisan'da 100 tl altında uygun fiyata çıkarsa kesinlikle alırım. Güzel görünüyor. Filmini izledikten sonra hele. İkinci film de gelecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dune: Spice Wars
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız