Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dune: Awakening'den Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Funcom ekibi tarafından oyunculara sunulmaya hazırlanan Dune: Awakening oyunundan yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni bir fragmanın, geliştirici günlüğünün ve ekran görüntülerinin yayınlandığı bu süreçte oyun hakkında daha fazla detay sahibi olabiliyoruz.
 
Dune: Awakening bizleri Arrakis'in kalbine götürmeye hazırlanıyor
 
 
 
Açık dünya hayatta kalma ve devasa çok oyunculu bir yapıyı bünyesinde barındıran Dune: Awakening evreniyle beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Çöllerde gezip tozabildiğimiz ve daha önce hiç görülmemiş ortamlarla karşılaşabileceğimiz bu yapımda, Funcom ekibi bizi Arrakis'in kalbine doğru götürmeye hazırlanıyor.
 
Devasa kum solucanlarının ve patlayan kumların yer aldığı bu yapımda türlü türlü zorluklar sizleri bekliyor ve oyunda aynı zamanda inşa etme mekaniklerinin olduğundan da bahsedebiliyoruz. Bu mekaniklerle beraber kendi bölgenizi istediğiniz tarzda yükseltebiliyor, etraftan kaynaklar toplayabiliyor, çeşitli araçlarla beraber ölümcül çölleri keşfedebiliyor, karakterinize ait yeni teknikler öğrenebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan Dune: Awakening PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Oyunun henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeni fragman 
 
 
 
Geliştirici günlüğü
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dune Funcom Legendary Entertainment Açık Dünya Çok Oyunculu
Respawn Entertainment'ın Yeni Oyunu Titanfall Evreninde Geçecek! Modern Warfare 3'ün 2. Sezonundan Yeni Detaylar Açıklandı

Dhalsim

5.3.2024 23:33:56

0
2. film de vizyona girmiş.. sinemada izlemek lazım.. çok oyunculu oyunları oynayamıyorum artık. tek takılmak daha hoş geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dune
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız