Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DtR: Retribution'ın "Sahne Arkası" Video'su

 
     23 Nisan'a göz kırpan Dead to Rights: Retribution'ın çıkmasına 2 haftadan az bir süre kaldı. Dolayısıyla oyunun tanıtım video'larında da bariz bir artış görebiliyoruz. Geçtiğimiz hafta oyunun baş karakteri Jack Slade'in ilk oyundan bu yana yanında "Tarkan'ın kurdu" edasıyla dolaşan sadık köpeğinin videosunu sizlere göstermiştik.
 
     Yeni yayınlanan video'da oyunun "sahne arkası" kısmını görebilirsiniz. Volatile Games proje yönetmeni Imre Jele, oyunun yapım aşamasında geçtiğimiz yıllar boyunca nasıl bir araya getirildiğini gözler önüne sermek istemiş.
 
      Jele, geliştirme sürecini şöyle tanımlıyor; "Bir çocuk şekerci dükkanına girer, hangi şekeri alacağına karar veremez, aksine hepsini satın alır".
 
     Oyunda epey bir özellik göreceğimizin sinyalleri veriliyor anlaşılan. Tabi oyunun miktarından çok kalitesi oyuncular için önemli olacak. Önceki Dead to Rights'ların çok iyi iş çıkardığını söyleyemeyiz fakat sıradakinden umutluyuz. 
 
     23 Nisan'da çıkacak olan Retribution'ın "sahne arkası" video'ları 2 parça olarak aşağıdadır. (Youtube Video'larıdır.)
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dead to rights yeni trailer jack slade
Zelda : Windwaker 1080P Olsaydı? GTA IV Yalnızca 14.99 Dolar Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead to Rights : Retribution
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız