Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Driver: San Francisco'dan Multiplayer Tanıtımı

Shift'i sadece araç değiştirmek için değil diğer araçları yoldan çıkarmak için de kullanabiliyorsunuz.
 
     Driver: San Francisco'nun multiplayer moduyla ilgili yeni bir video yayınlandı. Ubisoft'un Reflections stüdyosu tarafından tekrar hayata döndürülecek oyunun multiplayer modunda herkese göre bir eğlence var.
 
     Anlatılanlara göre multiplayer'da eğlenceye dahil olmak çok hızlı ve kolaymış. Oyundaki seviyeniz yükseldikçe yeni araçlar, silahlar ve özellikler açabileceksiniz. Fakat asıl öne çıkan özellik, oldukça ilginç bir mekanik olan Shift oluyor. Shift sayesinde oyun moduna göre belirli süre aralıklarında ve belirli bölgelerdeki istediğiniz bir araca anında ışınlanabiliyor ve dengelerin değişmesine neden olabiliyorsunuz. Bu şekilde aksiyondan uzak kalmıyor ve kaza yaptığınızda tekrar yakalayabiliyorsunuz.
 
     Diğer bir özellik olan Swap ise altınızdaki aracı anında değiştirmenize yarıyor. Yani bu sefer siz olduğunuz yerde kalırken kullandığınız araç değişiyor. Elbette garajınızdaki araçlardan seçim yapabiliyorsunuz, yani bu durumun ne kadar avantajlı olacağı galerinizdeki araçların kalitesine göre değişiyor.
 
     Multiplayer modlar standart yarış oyunlarına göre farklılık içeriyor. Klasik split-screen özelliğinin yanı sıra kendi bölgenizi korumak, uzun atlayışlar yapmak, co-op desteğinden yararlanmak, bayrak kapmaca oynamak ve daha fazlası Driver: San Francisco'da oyuncuları bekliyor. Aşağıdaki oynatıcıdan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yarış Driver: San Francisco PC PS3 Wii Xbox 360 Reflections Ubisoft
Battlefield 3 Kitabına Destek Firefall Aralık Ayında Geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.:SyLaR:.

2.8.2011 02:50:07

0
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz ? @gamemonster957-12 "Ayrıca driver köklerine dönüyor dediklerinde haklılarmış,grafik açısından köklerine dönmüşler. :D" Süpersin dostum hiç gülecek halde degilken yarıldım gece gece :D

BSC Misafiri

2.8.2011 02:47:11

0
özelliklere bakarsak oyun sanki hilelere karşı koruması olmayan MMORPG gibi. shift kullan milleti yoldan çıkar, seyir halindeyken araba değiştir falan. böyle özellikler insanı oyundan sıkar. ne gerek var ki. ha trainer indirip oynamışım, ha shift, swap kullanmışım ne fark eder. grafikler pek iç açıcı durmuyo sanırım düşük sistemde çalışabilsin diye ya da film oyunu gibi bir şey yapmaya çalışıyorlar.

Barxxx

1.8.2011 23:54:33

0
Burnout gibi yapmaya çalışmışlar da onu da becerememişler gibi bir hava var DİRT 3 ün mp modlarından da etkilendikleri aşikar bu arada dirt3 sim e yakın oynanışına rağmen arcade mp modları koyarak bence muhteşem bir iş yaptı.

BlackBeasT

1.8.2011 23:45:51

0
İlk Driver çıktığında her kesimden oyuncunun nerdeyse el altı oyunu olmuşdu Net cafe girip Driver oynamadan çıkmak olmazdı. PS1;Kuzenlerle Driver 2 oynadığımızda gampedi sırayla elden el çevrip sırasıyla görevleri yapmaya çalışıyorduk "beceremedin sıra bende.bak şimdi araba nasıl kullanılır öğren" :D Nerde eski Driverlar,şimdiki driver ise yeni dükkanı açmış oyun şirketinden çıkmış gibi duruyor.

gökhangüney

1.8.2011 21:18:38

0
driver ın kendine özgü bazı farkları vardı onlarıda yoketmişler...

No-One

1.8.2011 20:24:13

0
Tarihin tozlu raflarına bir oyun daha.

piquet

1.8.2011 20:16:30

0
Bu yeni oyun Serdar Ortaç'ın yaptığı coverlara benzemiş...

Immolatıon

1.8.2011 19:54:52

+1
Köklerine döneceğine bence köklerini kazısaydı daha iyi olurdu,böyle daha utanç verici olmuş. :) Ayrıca driver köklerine dönüyor dediklerinde haklılarmış,grafik açısından köklerine dönmüşler. :D

tasci3

1.8.2011 18:48:48

+2
Rahmetliyi çok severdik...

FiréLord

1.8.2011 18:28:44

+5
Koskoca mafia oyunu diyebileceğimiz driver efsanesi resmen eğlenceye yönelik oyun olmuş sanki blur izler gibiyim. her ne kadar bunlar multiplayer olsada berbat görüntüler

blank42

1.8.2011 18:25:20

0
Ne olur wi sürümü diyin, 2007-2009 grafikleri gibi ve şaka gibi
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Driver: San Francisco ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız