Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Driver: San Francisco Wii'de Farklı Olacak


 
     Driver: San Francisco PC, Xbox 360 ve Playstation 3'ün yanı sıra Nintendo Wii için de piyasaya çıkacak. Anlaşılan Wii sürümü bazı oyunlarda olduğu gibi farklı özelliklere sahip olacak.
 
     Oyunun Wii versiyonunda Dedektif Tobias Jones, Gizli polis John Tanner ve suçlu Solomon Caine'i yöneteceğiz ve hepsinin farklı hırsları olacak.  Diğer versiyonların aksine Open World olarak değil, ataları gibi görev tabanlı hazırlanan oyunun Wii versiyonu serinin eski hayranlarının daha çok ilgisini çekebilir.
 
    Ayrıca Shift denilen ve kaza yaptığımızda başka araca geçmemize yarayan sistem oyunun Wii versiyonunda olmayacak gibi görünüyor.
 
    Bunun yanı sıra oyunun PC, Xbox 360 ve PS3 sürümünde arabadan inmeyecekken Wii sürümünde arabadan inip görev yapma olanağı da bulunacakmış. Bu konuda Driver 2 örnek alınıyor.
 
    Eğer Driver San Francisco'nun yeni sistemini beğenmediyseniz ve serinin köklerine dönmek istiyorsanız Wii versiyonunu yakından izleyin.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Yarış Driver: San Francisco PC PS3 Wii Xbox 360 Reflections Ubisoft
Playstation 3 Sonunda Kâr Ediyor Parasite Eve'nin Yeni Videosu Yayınlandı

MGEDK

30.6.2010 13:50:13

0
Driverı oldum olası sevmişimdir tamam sonlara doğru biraz kötüleşmeye başladı ama San Francisco'dan inanılmaz derecede umutluyum! Tek sevmediğim özellik shift ama o da oynarken inanılmaz zevk veriyor olabilir bekleyip göreceğiz!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Driver: San Francisco ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız