Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Drive Club'tan Ekran Görüntüleri


     Evolution Studios tarafından Playstation 4'e özel olarak geliştirilen ve konsolun çıkış oyunlarından biri olacak olan Drive Club'ın yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Oyun görsel yönden tatmin edici olacak gibi görünüyor.
 
    Koenigsegg, Maserati, Pagani, Hennessey gibi araçların bulunacağı oyunumuzun Gran Turismo serisi gibi simülasyon tabanlı olmayacağı belirtiliyor. Görselleri ve oynanışın Drive Club'da eşit ölçüde önem taşıdığını söyleyen Evolution Studios yetkilileri oldukça iddialı görünüyor.
 
    Oyun hakkında daha önce Game Infomer'da yayınlanan bilgilere buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz. Aşağıda ise yeni ekran görüntüleri var.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
infamous: Second Son'dan Mükemmel Görseller Assassin's Creed Tasarımcısı Yaka Paça Kovulmuş!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

8.5.2013 23:03:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: PSAC @Sir Pinky ya 2008 yılından beri ps3 kullanıyormuş yalana bak .. bir kere ps3 kullanan o cıhaza hayran kalır , exc. oyunlarına hayran kalır .. pc kullanıcıları bile o kadar güçlü sistemlere sahip olmasına rağmen ps3 exc. oyunlarına bayılırken ..senin gibi xbox fanboyu , ps3 exc. oyunlarını kötüleyen bir arkadaşın ps3 kullandığına inanmıyorum ... sony hakkında çıkan tüm haberlere oyunlara kötü yorumlar yazıyorsun .. birde ps3 sahibiysen yazık sana acıyorum .. oynuyacağın exc. oyunları neden kötülüyorsun o zaman ..
Sen beni kaç gündür tanıyorsun da böyle konuşuyorsun 8 yıldır bu forumdayım yalan söylüyorsam da PC fanı olayım! Beni forumda uzun zamandır tanıyanlar zaten biliyor PS3'ün neredeyse tüm ex oyunlarını oynadım ayrıca PS Vita sahibiyim, ben PS3'ün her ex oyununa .ok atmıyorum ki? Mesela Uncharted hayranıyımdır ama bir o kadar da GT serisinden nefret ederim. Konsolu genel olarak xbox dan başarısız bulduğum için sevmiyorum yoksa her Sony haberlerinde eleştiri yapmazdım. Karşındaki kişiyi tanımadan da fikir sahibi olma derim.

GT_55

8.5.2013 21:58:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: botoks OMFG.GRID 2 EZER BU OYUNU HERKES GÖRECEK.
GRID 2 KUMDA OYNASIN.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

oxlayer

8.5.2013 20:09:47

-1
OMFG.GRID 2 EZER BU OYUNU HERKES GÖRECEK.

bkaakco

8.5.2013 15:23:33

0
Oyunun beta aşamasında olduğu açıkça belli. Dokular detaysız.

PSAC

8.5.2013 14:10:15

+3
@Sir Pinky ya 2008 yılından beri ps3 kullanıyormuş yalana bak .. bir kere ps3 kullanan o cıhaza hayran kalır , exc. oyunlarına hayran kalır .. pc kullanıcıları bile o kadar güçlü sistemlere sahip olmasına rağmen ps3 exc. oyunlarına bayılırken ..senin gibi xbox fanboyu , ps3 exc. oyunlarını kötüleyen bir arkadaşın ps3 kullandığına inanmıyorum ... sony hakkında çıkan tüm haberlere oyunlara kötü yorumlar yazıyorsun .. birde ps3 sahibiysen yazık sana acıyorum .. oynuyacağın exc. oyunları neden kötülüyorsun o zaman ..

Project Scorpio

8.5.2013 13:05:06

-5
quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

Eee ne olmuş onu dediysem? Bak orada ne yazmişim iyi oku sokmam degil sokmak istemiyorum yazdim ama 2008 yilindan beri de Ps3 kullaniyorum.

ozgurr84

8.5.2013 12:50:52

0
[quote]Orijinalden alıntı: Sir Pinky Merakla bekliyorum bu oyunu supercar varsa bende varım Porsche olmadığını kim söyledi ilk ss deki araç RUF mu?[/quote] [quote]Orijinalden alıntı: Sir Pinky Hayatımda sempati duyacağım son firmalar Nintendo ve Sony dir herhalde o kadar iticiler ki evime sokmak istemiyorum bu adamların cihazlarını.[/quote]

Project Scorpio

8.5.2013 12:23:05

-1
Merakla bekliyorum bu oyunu supercar varsa bende varım Porsche olmadığını kim söyledi ilk ss deki araç RUF mu?

BSC Misafiri

8.5.2013 12:02:12

+1
Sanirim yine Porsche yok, EA sağolsun dünyanın en iyi yarış arabası olan GT3 RS'le oynayamaz olduk allahtan Forza 4'te Porsche Pack var yoksa aptal arcade NFS serisine kalmıştık

Sherlock69

8.5.2013 11:21:43

0
Çok deatylı değil bu görseller daha fazla görsel olsaydı keşke bir şey anlasaydık :(
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız