Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DriveClub'ın Gece Oynanış Videosu Bugün


     Sony'nin Evolution Studios ile Playstation 4'e özel olarak geliştirdiği yarış oyunu DriveClub'ın ilk gece vakti oynanış videosu bugün yayınlanacak. Gece vakti oyunun nasıl görüneceği konusundailk ekran görüntüsü de yayınlandı.
 
     Playstation 4'ün çıkış oyunlarından biri olacak olan DriveClub'ın Playstation Plus üyelerini ücretsiz farklı bir sürümünün de (daha az araba ve pist) yayınlanacağını belirtelim. İsteyenler bu sürümü tam sürüme belirli bir fiyat farkıyla yükseltebilecekler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
GTA V'in Çıkışı GTA IV'e Yaradı Deep Down'dan 5 Yeni Ekran Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

15.9.2013 19:18:13

0
[quote]Orijinalden alıntı: BSC Misafiri crysis'in battlefield'ın ne alakası var şu yarış oyunuyla?bu tür oyunları söz konusu ederek zaten kendini belli etmiş oldun daha fazla konuşma bir de kendince yakıştırma yapmış.evet forza gibi bir çöp bize olmaz biz driveclub,gt ikilisi ile devam edelim. [/quote] Sen kendin GRAFİK'te GRAFİK diye haykırıyorsun! Bende sana diyorum ki bir araba yarış oyununda grafik 4.plandadır. Çok grafik arıyorsan git Crysis, BF oyna diyorum. Anlamıyormusun? :) Sen zaten Forza oynama. Evet Forza bir çöp. Sana drive club ile mutluluklar. [quote]Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @-The Stig- Mesajımı size yönelik yazmam sizin aleyhinize söyleyecek birşeyim olduğu için değildir. Elbette var ama fanboyluk değil :) Siz bence "DriveClub Forza 5'ten daha iyi" diyen birisine aşağılayıcı bir üslupla cevap veremezsiniz.Zaten bu oyunu illaki seveceksiniz diye birşey yok.Ama başkalarının sevip sevmemesi başkalarının kararıdır.Üslubunuz ile forumlara kötü örnek oluyorsunuz.Sizden ricam üslubunuzu biraz daha düzeltmeniz.:)(Tabi "Microsoft Studios"tan belirli miktarda ücret alıyorsanız o başka.) [/quote] Güzel kardeşim keşke söylenilen ve yazılan şeyleri daha iyi okuyup, anlayıpta mesaj yazsaydın. Neyse.. ''forza 5 gibi bir çöp varken bu oyunun grafiklerine laf atamam'' Şimdi bu arkadaşın yazdığı bu, senin söylediğin ise bu; ''DriveClub Forza 5'ten daha iyi'' Üslubum kimseyi rencide edecek, hakaret edecek şekilde değil. Kaldı ki senin tırnak içerisinde belirttiğin firmadan aldığım bir ücret yok ama sen galiba AVUKAT'lık ücreti alıyorsun..

BSC Misafiri

14.9.2013 01:33:17

-1
@-The Stig- Mesajımı size yönelik yazmam sizin aleyhinize söyleyecek birşeyim olduğu için değildir. Elbette var ama fanboyluk değil :) Siz bence "DriveClub Forza 5'ten daha iyi" diyen birisine aşağılayıcı bir üslupla cevap veremezsiniz.Zaten bu oyunu illaki seveceksiniz diye birşey yok.Ama başkalarının sevip sevmemesi başkalarının kararıdır.Üslubunuz ile forumlara kötü örnek oluyorsunuz.Sizden ricam üslubunuzu biraz daha düzeltmeniz.:)(Tabi "Microsoft Studios"tan belirli miktarda ücret alıyorsanız o başka.)

BSC Misafiri

14.9.2013 01:32:13

0
Oyunun hala yapim asamasin da ve her gösterildigin de daha da iyi gorunuyor. Artik surekli oyunlari karsilastirmaktan vazgecin yahu. Grafiklerin kötu oldugunu söyleyen varsa resmen sacmalar. Video'yu bilgisayar ekrani disinda smart tv'de buyuk ekranda oynattim valla cok guzel görunuyor. :) Umarim iyi bir oyun ile karsilasiriz.

BSC Misafiri

14.9.2013 01:31:22

-1
quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig- @ BSC Misafiri
grafikler yeni nesile yakışmıyor ha?üzgünüm ama forza 5 gibi bir çöp varken bu oyunun grafiklerine laf atamam çünkü grafikler taa önümüzdeki nesilden çıkmış gibi görünüyor...

Arkadaşa derhal Crysis 3, BF4 verin gidip kendini grafik deryasında boğsun.
Senin gibiler zaten Forza oynamasın. Sana yakışan Drive Club ve Nfs oynamaktır. ;)
crysis'in battlefield'ın ne alakası var şu yarış oyunuyla?bu tür oyunları söz konusu ederek zaten kendini belli etmiş oldun daha fazla konuşma bir de kendince yakıştırma yapmış.evet forza gibi bir çöp bize olmaz biz driveclub,gt ikilisi ile devam edelim.

- The Stig -

14.9.2013 01:12:03

-1
quote:

Orijinalden alıntı: route666 forza'nın neresi sim tanrı aşkına. inanın nfs serilerinde virajı almak daha zordu..
Laser Scan nedir bilirmisin? yada İracing'i hiç duydun mu? Biraz sim oyunları hakkında bilgi edin sonra Forza'yı nfs ile kıyasla bence ;)

GoldPunch

13.9.2013 22:59:49

0
Grafikler harika görünüyor ama antialasing sorunu mevcut yine. Aracımıza baktığımızda görünüyor özellikle.

mrth87

13.9.2013 22:10:02

-1
forza'nın neresi sim tanrı aşkına. inanın nfs serilerinde virajı almak daha zordu..

GT_55

13.9.2013 20:10:40

0
Video yayınlandı.Orjinal hd olarak izleyin..[:'(]

OKAMI

13.9.2013 16:22:42

0
Forza 5 şimdiye kadar Pc de oynandı . Malesef beyler.

2K

13.9.2013 16:10:46

0
Gameplay videolarını izleyerek yorum yapıyorsanız yapmayın çünkü Alpha sürümünü ve 1080p olmayan versiyonunu oynatıyorlar.Bana kalırsa da Forza 5 ile yarışamaz fakat sunduğu başka şeyler var örneğin sürekli birileri ile rekabete dayalı olması 'X oyuncusu bu virajı böyle aldı , burada şu kadar hız yaptı' gibi bir de oynanış olarak Forza 5'den ayrılıyor arcade ile sim arası bir oynanışı varmış oynayanları dinlersek NFS kadar arcade değil fakat GT ya da Forza kadar da sim değilmiş.Sunduğu rekabet olayı ile bir yer kazanabilir.

- The Stig -

13.9.2013 15:15:53

-3
@ BSC Misafiri Arkadaşa derhal Crysis 3, BF4 verin gidip kendini grafik deryasında boğsun. Senin gibiler zaten Forza oynamasın. Sana yakışan Drive Club ve Nfs oynamaktır. ;)

- The Stig -

13.9.2013 15:13:02

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Driveclub tablo gibi görünüyor, gerçek yeni nesil yarış oyunu budur.

Dinamik GI, Gece böyle özellikleri Forza'da hiçbir zaman göremezsiniz!
drive club ile forza'yı kıyaslayabilen ilk insan evladı olarak seni tebrik ederim. araba yarışı oyununda gece ve gündüz döngüsünün oyunun üstün olmasını öngeren yegane kişi sensin. Hayatında Forza serisi oynamamış biri olduğunu belli edipte bu kadar komik duruma düşmen senin için üzücü olsa gerek. Horizon diye bir oyun var bilmem bilirmisin! Drive Club ancak nfs'nin rakibidir ;)

TheBladeRunner

13.9.2013 14:14:51

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri oynanış arcade ağırlıklı. grafiklerde son videdoda gördüğümüz kadarıyla pek yeni nesile yakışmıyor. içerik olarak geniş bir oyun ama pek ilgi görmicek gibi. zaten herkez hemen ps4 alamayacak ps3de gt6 baya götürür. 1-2 sene sonrada gt7 çıkıcakmış ps4e. ps4 alınca gt7 alırız artık.
benden sana kardes tavsiyesi:Derhal bir goz doktoruna gozuk. http://www.gamersyde.com/stream_driveclub_gc_gameplay_1080p-30593_en.html

BSC Misafiri

13.9.2013 13:41:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri oynanış arcade ağırlıklı. grafiklerde son videdoda gördüğümüz kadarıyla pek yeni nesile yakışmıyor. içerik olarak geniş bir oyun ama pek ilgi görmicek gibi. zaten herkez hemen ps4 alamayacak ps3de gt6 baya götürür. 1-2 sene sonrada gt7 çıkıcakmış ps4e. ps4 alınca gt7 alırız artık.
grafikler yeni nesile yakışmıyor ha?üzgünüm ama forza 5 gibi bir çöp varken bu oyunun grafiklerine laf atamam çünkü grafikler taa önümüzdeki nesilden çıkmış gibi görünüyor.

BSC Misafiri

13.9.2013 13:04:13

0
inşallah ps4 e de g27 gibi direksiyon seti yaparlar çünkü g27 var bende ps4 te kullanamıycam :(

BSC Misafiri

13.9.2013 12:11:12

+1
Driveclub tablo gibi görünüyor, gerçek yeni nesil yarış oyunu budur. Dinamik GI, Gece böyle özellikleri Forza'da hiçbir zaman göremezsiniz!

BSC Misafiri

13.9.2013 12:04:32

-4
oynanış arcade ağırlıklı. grafiklerde son videdoda gördüğümüz kadarıyla pek yeni nesile yakışmıyor. içerik olarak geniş bir oyun ama pek ilgi görmicek gibi. zaten herkez hemen ps4 alamayacak ps3de gt6 baya götürür. 1-2 sene sonrada gt7 çıkıcakmış ps4e. ps4 alınca gt7 alırız artık.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız