Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DriveClub'a Gelecek Yeni Araç için Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı


       Çıkışıyla kimi oyuncular için büyük bir hayal kırıklığı olan DriveClub için yeni içerikler bildiğiniz gibi yolda. Yapımcı ekip oyunun resmi Facebook sayfası üzerinden DriveClub'a gelecek beş Japonya pistinden biri için bir oynanış videosu paylaştı.
 
        Bu videoda sadece oyuna eklenecek yeni pisti değil aynı zamanda  oyuna gelecek yeni Enzo Ferrari'yi de görebiliyoruz. Paylaşılan videonun her zamanki gibi etkileyici göründüğünü söyleyebiliriz. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak facebook.com Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
Sniper Elite 3 Ultimate Edition'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı Elite: Dangerous'a Şubat Ayında Büyük Bir Güncelleme Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.1.2015 18:33:04

0
Aslinda durum su bildigimmkadari ile buyuk markalar oyun bile olsa araclarini oyle gosterilmesini istemiyor. O yuzden cok hafif kaza modellemeleri var cizik kaporta vs gibi. Burnout ta araclarin hic biri lisansli degil. Bylece cok daha iyi kaza motoru kullanabiliyorlar diye okumustum.
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Ya olm şu oyunlara artık adam akıllı kaza motoru ekleyin. Grafikler kusursuz ama gıy gıy sürmek beni sıkıyor bir süre sonra. Forza da 10 numara oyun ama ondan da sıkılıyorum (Horizon serisini oynamadım). Tek sıkılmadan oynadığım ve kaza olayı kısıtlı yarış oyunu PGR 3 idi. Burnout & Wreckfest'in gözünü seveyim.

BSC Misafiri

16.1.2015 13:23:20

0
Ilk oyunuyla daha, iyi bir yapı olusturdu aslında. Bundan sonrası daha kolay .. Devamını getirirler ve oyunun eksiklerıni adam gibi cözerlerse cok iyi bir yarıs oyununa sahip oluruz. Yeter ki ilk oyun icin gösterdikleri caba aynen devam etsin.

Project Scorpio

16.1.2015 10:08:20

0
LaFerrari varken gitmiş Enzoyu koymuş fakirler. Porsche'yi anladıkta oyunda Bugatti ve Lamborghini bile yok anlaşılan lisans için parası yetmiyor fakirlerin.

Wayward Son

16.1.2015 09:09:37

+1
Ya olm şu oyunlara artık adam akıllı kaza motoru ekleyin. Grafikler kusursuz ama gıy gıy sürmek beni sıkıyor bir süre sonra. Forza da 10 numara oyun ama ondan da sıkılıyorum (Horizon serisini oynamadım). Tek sıkılmadan oynadığım ve kaza olayı kısıtlı yarış oyunu PGR 3 idi. Burnout & Wreckfest'in gözünü seveyim.

Rapsody_izmir

16.1.2015 08:49:20

-1
Çıkışıyla kimi oyuncular için büyük bir hayal kırıklığı olan..... daha sonra update ler ile en iyi grafikli , en popüler , yeni nesil yarış oyunu olan .. dimi editör ?

İdrak İstimlak

16.1.2015 07:39:44

0
CGI RACING

RealArek

16.1.2015 02:50:36

0
Şu grafiklere bak ya araçlar çok güzel gözüküyo.

BSC Misafiri

16.1.2015 02:11:31

-1
Enzo Ferrariyi amiga 1500 e koy yine güzel gözükür çünkü o bir efsane ben ona 90 60 90 diyorum:)))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız