Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DriveClub ile Forza Horizon 2'nin Karşılaştırma Videosu


     Gamescom tüm hızıyla devam ediyor. Gamescom'un rekabetli yarış oyunlarından DriveClub ile Forza Horizon 2'nin rekabeti, bir yandan da PS4 ile Xbox One'ın rekabet fitilini ateşliyor.
 
     Sony'nin PS4 oyuncularına sunmaya hazırladığı DriveClub ile Microsoft'un Xbox oyuncularına sunmaya hazırlandığı Forza Horizon 2'nin Gamescom gösterimlerindeki oynanış videoları bir YouTube kullanıcısı tarafından karşılaştırılmış durumda. Bu sene yeni bir Need for Speed oyununun olmaması da, yarış severleri başka alternatiflere yöneltiyor.
 
     Aşağıdaki videoda DriveClub ile Forza Horizon 2'nin kısa karşılaştırmasını görebilirsiniz ve o videoya göre hangi yarış oyununu alacağınıza karar verebilirsiniz. İyi seyirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Forza Horizon Forza Horizon 2 Playground Xbox One Xbox 360 Yarış
Grand Theft Auto V'in Yeni Nesil Sürümlerine Beklenen İlgi Daha da Arttı PlayStation 4'ün 2.0 Güncellemesi, Tema Desteğiyle Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.8.2014 15:33:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Simdi oncelikle haberi yapan Tayfun Kumas arkadasimi ben baska sitelerden biliyorum. Kendisi eksik haber yapmis eski aliskanliklarindan vazgecmemis anlasilan. SImdi haber iki oyun arasindaki gercek zamanli YAGMUR EFEKTLERI`nin hazirlanan bir video ile gosterilmesinden ibaret. Ama Tayfun kalkip haberi sanki iki oyunun yan yana karsilastirmasiymis gibi burda haberi girmis. Malesef haberin ana orjinal kaynagida bu videoyu baz alarak HAVA KOSULLARINI karsilastiriyor zaten video acilisinda ingilizce olarak yaziyor bu.

Simdi haberin eksikligini bir kenara birakalim. Bu video`da grafiksel anlamda gercek zamanli yagmur efektinin hangi oyunda daha iyi oldugu gozler onune serilmek istenmis. Yani oynanis, acik kapali dunya, pist veya free roam degil olay. Sadece ve sadece teknik acidan yagmur efekti hangi oyunda daha etkin ve guzel gorunuyor diyebilmek icin yayinlanan bir video.

Yagmur efekti korun gordugu kadar guzel gorunuyor Drive Clup. PS4 sisteminin cok daha guclu ve guncel bir donanim olmasi bu kadar farki ortaya koyuyor. Diger taraftan bakinca acik dunya oyunu olmasi oyunun detaylarinin kisilmasi anlamina gelmez. Eski nesil icin belki boyledir ama yeni nesil konsollarda 5GB ram`den fazlasi oyunlara ayriliyor. Hala daha bazilari buna PC seven insanlar dahil iki sistem arasindaki donanim farkindan meydana gelen bu goruntu kalitesi farkini yok acik dunya, yok pist yarisi gibi bahanelerin arkadasina saklanarak unutturabilecegini dusunuyor.

Isin asli ilerleyen yillarda bu fark dahada acilacak bundan haberi yok insanlarin. PS4 donanimi Drive Clup gibi basit butceli bir oyunun FORZA 5 gibi bir oyundan cok daha guzel gorunmesine, gece gunduz donumlerine ve gercek zamanli hava sartlarina olanak veriyor. Lutfen artik fanatikligi bir kenara birakip uykunuzdan uyanin. PS4 bugune kadar cikan her oyunu Xbox One konsolundaki her oyundan daha kaliteli gorsel ve teknik detaya sahip. Daha guclu GPU ve daha hizli ram kullanmak ve daha yetenekli studyolara sahip olmak aradaki farkin hicbir zaman kapanmayacaginin aksine acilacaginin belgesidir.
Madem farketmiyo bir oyunu açık dünya alması ya da belli bir çizgisellikle ilerlemesi neden o kadar açık dünya oyununun grafikleri ryse nin yanından bile geçemiyo.Nasıl farketmez anlamıyorum teknik olarak bir açıklamasını yaparsan bilgilendirmiş olursun.

BSC Misafiri

16.8.2014 15:33:44

0
Grafik kıyaslamasından bahsedilmiş. Yani istediğiniz kadar tarlada gezin forza'nın çizgi film gibi olduğu gerçeği değişmiyor. Driveclub'ın grafikleri, yağmur efektleri, çevre detayları daha iyi. Nesil farkı gibi fark var...

BSC Misafiri

16.8.2014 15:31:53

-2
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Bahane de hazır he open world.Yav open world olmayan forza 5'in grafiklerini de gördük. Forza Horizon'un tek üstün olduğu taraf araç sayısıdır.Diğer türlü, fizikler olsun, sürüş dinamikleri olsun, grafikler olsun forza horizon 2'nin fersah fersah ilerisinde driveclub.Tartışılmaz bileAyrıca bir şey daha, hani open world deniyor ya, driveclub'ta tüm çevre 3d modellenmiş, hacimli 3d bulutlara kadar modellenmiş.Bulutun üstüne kadar çıkarttılar, çevreyi göstermek için gamescom tanıtımında.Adamlar bir pist'te oraya gidemesek de, 1 milyon ağaç koymuş.Ağaçlarda kopyala yapıştır değil yani.Hepsi farklı türde ağaçlar.Open world denilen oyundan çok daha fazla çevre detayı var.O yüzden ağzınızda artık sakız olmuş, open world kelimesini bir kenara bırakıp gerçekleri görün.Ps4, xboxone'dan çok daha güçlü bir konsoldur.Xboxone o çağdışı ddr3'ü donanımı ile ancak o kadar yapabiliyor işte.Asla bir ps4 gibi grafikleri olmayacak.Size ps4 ile aynı fiyatta, (hatta ilk zamanlar 100 dolar daha pahalıydı) 2 kat düşük çözünürlükler ve grafikler ile satılan xboxone konsolunuz ile mutluluklar diliyorum.
1) Oyunun ertelenme sebebi zaten Forza 5 oldu.Bir sene once ciksaydi rezil grafiklerle cikis yapmis olucakti ve Forza 5 bir cikis oyunu.Ikincisi eger Forza yapimcilarida cevre detaylarina onem vermek isteselerdi DC dan cok daha iyi isler cikartacaklarina kesinlikle eminim cunku bahsettigin studya Turn 10.Agzina alirken destur cek. 2) Donanim hakkinda hic bir fikrin olmadigi cok belli.GDDR5 Ram Modulleri GPU ustunde yuksek bandwith ve yuksek saat hizlari ile veri akisini saglamaktir is CPU ya geldiginde isin rengi degisir.Cok Yuksek gecikme sureleri yuzunden CPU yu bogar ve dar bogaz yapar.Bu yuzden GPGPU kullanilmasi PS4 de mecburidir. 3)SIGGRAPH gibi prestijli bi yerden dahi "Best Real Time Rendered Graphics" dalinda odul kazanmis Ryse var bu konsolda.Onun disinda Quantum Break ve Halo 5 Guardians PS4 de ne var ne yok hepsini supurup cope atar zaten. Seninkisi zugurt teselleisinden baska bisey degil.

İdrak İstimlak

16.8.2014 14:59:18

-2
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

İlk oyundaki hersey var ilk oyundan birseyler cikarmadilarki ustune bunu eklediler kotu mu oldu ? Oyun ps4e ciksa ove ove bitiremezdin ama.Trollukte son nokta gitti mx atv,fuel oynarsin dedi vay arkadas...
Inan olay ps4 luk, xbox lik olay degil. Yaris oyunlarini nasil sevdigimin sahidisin. Ama bu tarz yol disi arac surebildigimiz hangi oyunu sana ovmusumdur, hic duydun mu? Ben asfalt yarislarini seven biri olarak FH2 den pek haz etmedim.

KAKÁ

16.8.2014 14:50:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Ilk oyunu ne kadar severek oynadigimin bire bir sahidisin. Ama bu oyunun tarla, bag, bahce muhabbeti kotu oldu. Bu tarz oyun oynamak isteyen gider motorstorm, fuel, mx falan oynar. Ciddi olarak konseptin icine ettiklerini dusunuyorum. Oyun iyi olur, kotu olur o ayri mesele ama su hali ile kesinlikle ilk oyunun izinden gitmedigi ortada.
İlk oyundaki hersey var ilk oyundan birseyler cikarmadilarki ustune bunu eklediler kotu mu oldu ? Oyun ps4e ciksa ove ove bitiremezdin ama.Trollukte son nokta gitti mx atv,fuel oynarsin dedi vay arkadas...

İdrak İstimlak

16.8.2014 14:45:27

-1
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Yav sacmalama ne fiziginden bahsedip duruyorsun horizon zaten arcade bir oyun motorsport serisi mi sandin bunu, oyunu oynamadan da fizik hakkinda yorum yapman komik olmus neyse puanlar gelsin gorecegiz.
Ilk oyunu ne kadar severek oynadigimin bire bir sahidisin. Ama bu oyunun tarla, bag, bahce muhabbeti kotu oldu. Bu tarz oyun oynamak isteyen gider motorstorm, fuel, mx falan oynar. Ciddi olarak konseptin icine ettiklerini dusunuyorum. Oyun iyi olur, kotu olur o ayri mesele ama su hali ile kesinlikle ilk oyunun izinden gitmedigi ortada.

KAKÁ

16.8.2014 14:37:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 27 saniyelik videoya göre yapmadım ben yorumunu.Yüzlerce video çıktı.Özellikle son gamescom videolarından uzunluğu 40 dk.ya kadar videolar yayınlandı.İlk izlenimlerin, araba virajlarda arkadan kaymaya başladığı zaman, sim oyunlardaki gibi,direksiyondan kontra yapıp kaymayı önleyebiliyorsun.Direksiyon tepkimelerini direksiyon ile oynanan videolarda gorebiliyorsun.Tam saglikli yorum yapmak için, oyunu oynamamiz lazim.Ama şimdi görünen forza 2, sen çok daha iyi fiziklerin olduğudur.Yere sıfır giden Lamborghini ile tarlalarda dümdüz gittiğimiz oyunun fiziklerini tartışmaya gerek bile yok.
Yav sacmalama ne fiziginden bahsedip duruyorsun horizon zaten arcade bir oyun motorsport serisi mi sandin bunu, oyunu oynamadan da fizik hakkinda yorum yapman komik olmus neyse puanlar gelsin gorecegiz.

İdrak İstimlak

16.8.2014 14:35:52

0
Lamborghini gibi bir aracin tarlalarda, bagda, bahcede full hizla gittigi bir oyunun fiziklerinin Drive Club ile karsilastirilmasi bile komik bir dusunce. Drive Club her ne kadar sim/arcade karisimi fizikleri olsa da Forza Horizon dan daha saglam fiziklere sahip olacagi ortada. Ayrica acik dunya denilip duruluyor ama Drive Club taki cevre detaylari ve hacmi kesinlikle FH dan daha fazla ve kaliteli.

GT_55

16.8.2014 14:26:42

0
27 saniyelik videoya göre yapmadım ben yorumunu.Yüzlerce video çıktı.Özellikle son gamescom videolarından uzunluğu 40 dk.ya kadar videolar yayınlandı.İlk izlenimlerin, araba virajlarda arkadan kaymaya başladığı zaman, sim oyunlardaki gibi,direksiyondan kontra yapıp kaymayı önleyebiliyorsun.Direksiyon tepkimelerini direksiyon ile oynanan videolarda gorebiliyorsun.Tam saglikli yorum yapmak için, oyunu oynamamiz lazim.Ama şimdi görünen forza 2, sen çok daha iyi fiziklerin olduğudur.Yere sıfır giden Lamborghini ile tarlalarda dümdüz gittiğimiz oyunun fiziklerini tartışmaya gerek bile yok.

KAKÁ

16.8.2014 13:37:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Bahane de hazır he open world.Yav open world olmayan forza 5'in grafiklerini de gördük.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Forza Horizon'un tek üstün olduğu taraf araç sayısıdır.Diğer türlü, fizikler olsun, sürüş dinamikleri olsun, grafikler olsun forza horizon 2'nin fersah fersah ilerisinde driveclub.Tartışılmaz bile. Ayrıca bir şey daha, hani open world deniyor ya, driveclub'ta tüm çevre 3d modellenmiş, hacimli 3d bulutlara kadar modellenmiş.Bulutun üstüne kadar çıkarttılar, çevreyi göstermek için gamescom tanıtımında.Adamlar bir pist'te oraya gidemesek de, 1 milyon ağaç koymuş.Ağaçlarda kopyala yapıştır değil yani.Hepsi farklı türde ağaçlar.Open world denilen oyundan çok daha fazla çevre detayı var.O yüzden ağzınızda artık sakız olmuş, open world kelimesini bir kenara bırakıp gerçekleri görün.Ps4, xboxone'dan çok daha güçlü bir konsoldur.Xboxone o çağdışı ddr3'ü donanımı ile ancak o kadar yapabiliyor işte.Asla bir ps4 gibi grafikleri olmayacak.Size ps4 ile aynı fiyatta, (hatta ilk zamanlar 100 dolar daha pahalıydı) 2 kat düşük çözünürlükler ve grafikler ile satılan xboxone konsolunuz ile mutluluklar diliyorum.
Driveclub'ı oynadın mı ? fizikler, sürüş dinamikleri demişsin de.

2K

16.8.2014 12:29:57

0
Benim bildiğim yarış oyunlarının karşılaştırması anca ikisini de oynayıp, sürüş dinamiklerini gördükten sonra yapılır ama arkadaşlar 27 saniyelik videoda bunu anlamayı başarmış gerçekten seviyesi yüksek bir forumumuz var 27 saniyede her şeyi anlıyorlar. Forza Horizon 2'ın grafik olarak geri kalacağını sanmıyorum E3'de gösterilen videolarda her şey çok güzel gözüküyordu ama Gamescom videolarını izlerken bana da grafikler çok iyi gelmemişti ama bunun sebebi galiba Lamborghini Huracán'ı çok iyi modelleyememişler ondan kaynaklanıyor. İkisi de Social kısımlara önem veren oyunlar DriveClub da anladığım kadarıyla takım kurup takım olarak yarışabileceğiz Horizon 2 de Social kısmına çok önem veren bir oyun ilk Horizon'ın dandikten de olsa ufak bir konusu vardı ve benim hoşuma gitmişti ikinci oyunda böyle bir şey olmayacakmış sebep olarak da Social özelliklerden dolayı böyle bir şeye ihtiyaç yok demişlerdi. Açıkçası ben yinede göstermelik bir senaryo olmasını isterdim. Son olarak bildiğim kadarıyla Horizon 2 ilk oyun gibi open-world olacak ve Lamborghini ile dağda,bayırda gezebileceğiz. Bir de unutulmaması lazım ki DriveClub her ne kadar kısılmış versiyon olsa da Plus kullanıcılarına bedava verilecek bu bence harika bir olay.

PHO3N1X

16.8.2014 11:50:03

0
CLOUD sayesinde oyundaki seyircileri,gerçek insanlara çevirmişler abi hakkını yemeyelim şimdi.

GT_55

16.8.2014 10:34:23

-2
Bahane de hazır he open world.Yav open world olmayan forza 5'in grafiklerini de gördük.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Forza Horizon'un tek üstün olduğu taraf araç sayısıdır.Diğer türlü, fizikler olsun, sürüş dinamikleri olsun, grafikler olsun forza horizon 2'nin fersah fersah ilerisinde driveclub.Tartışılmaz bile. Ayrıca bir şey daha, hani open world deniyor ya, driveclub'ta tüm çevre 3d modellenmiş, hacimli 3d bulutlara kadar modellenmiş.Bulutun üstüne kadar çıkarttılar, çevreyi göstermek için gamescom tanıtımında.Adamlar bir pist'te oraya gidemesek de, 1 milyon ağaç koymuş.Ağaçlarda kopyala yapıştır değil yani.Hepsi farklı türde ağaçlar.Open world denilen oyundan çok daha fazla çevre detayı var.O yüzden ağzınızda artık sakız olmuş, open world kelimesini bir kenara bırakıp gerçekleri görün.Ps4, xboxone'dan çok daha güçlü bir konsoldur.Xboxone o çağdışı ddr3'ü donanımı ile ancak o kadar yapabiliyor işte.Asla bir ps4 gibi grafikleri olmayacak.Size ps4 ile aynı fiyatta, (hatta ilk zamanlar 100 dolar daha pahalıydı) 2 kat düşük çözünürlükler ve grafikler ile satılan xboxone konsolunuz ile mutluluklar diliyorum.

BSC Misafiri

16.8.2014 10:27:26

-3
PS4 40 beygir gücünde olsa ne yazar Forza olmayan bir alet sıfatından öteye gidemeyecek. Ayrıca bu PS4 fanları kafayı acayip grafikle bozmuş. Bence siz gidin ultra özellikte bir PC toplayın exclusivelerini de daha güçsüz olan PS4'te oynarsınız nasıl fikir?? Oyuncu kitlesi Xbox One'da daha iyi olacağı için bizi alakadar etmez gerçi.

BSC Misafiri

16.8.2014 09:51:35

+2
Simdi oncelikle haberi yapan Tayfun Kumas arkadasimi ben baska sitelerden biliyorum. Kendisi eksik haber yapmis eski aliskanliklarindan vazgecmemis anlasilan. SImdi haber iki oyun arasindaki gercek zamanli YAGMUR EFEKTLERI`nin hazirlanan bir video ile gosterilmesinden ibaret. Ama Tayfun kalkip haberi sanki iki oyunun yan yana karsilastirmasiymis gibi burda haberi girmis. Malesef haberin ana orjinal kaynagida bu videoyu baz alarak HAVA KOSULLARINI karsilastiriyor zaten video acilisinda ingilizce olarak yaziyor bu. Simdi haberin eksikligini bir kenara birakalim. Bu video`da grafiksel anlamda gercek zamanli yagmur efektinin hangi oyunda daha iyi oldugu gozler onune serilmek istenmis. Yani oynanis, acik kapali dunya, pist veya free roam degil olay. Sadece ve sadece teknik acidan yagmur efekti hangi oyunda daha etkin ve guzel gorunuyor diyebilmek icin yayinlanan bir video. Yagmur efekti korun gordugu kadar guzel gorunuyor Drive Clup. PS4 sisteminin cok daha guclu ve guncel bir donanim olmasi bu kadar farki ortaya koyuyor. Diger taraftan bakinca acik dunya oyunu olmasi oyunun detaylarinin kisilmasi anlamina gelmez. Eski nesil icin belki boyledir ama yeni nesil konsollarda 5GB ram`den fazlasi oyunlara ayriliyor. Hala daha bazilari buna PC seven insanlar dahil iki sistem arasindaki donanim farkindan meydana gelen bu goruntu kalitesi farkini yok acik dunya, yok pist yarisi gibi bahanelerin arkadasina saklanarak unutturabilecegini dusunuyor. Isin asli ilerleyen yillarda bu fark dahada acilacak bundan haberi yok insanlarin. PS4 donanimi Drive Clup gibi basit butceli bir oyunun FORZA 5 gibi bir oyundan cok daha guzel gorunmesine, gece gunduz donumlerine ve gercek zamanli hava sartlarina olanak veriyor. Lutfen artik fanatikligi bir kenara birakip uykunuzdan uyanin. PS4 bugune kadar cikan her oyunu Xbox One konsolundaki her oyundan daha kaliteli gorsel ve teknik detaya sahip. Daha guclu GPU ve daha hizli ram kullanmak ve daha yetenekli studyolara sahip olmak aradaki farkin hicbir zaman kapanmayacaginin aksine acilacaginin belgesidir.

BSC Misafiri

16.8.2014 09:50:41

0
project cars diyorum...

İdrak İstimlak

16.8.2014 09:31:34

0
Bu grafiklerin, araç modellemelerinin açık dünya ile açıklanması yeni nesil adına resmen rezilliktir. Oyun crossgen bile olamamış... Drive Club ile farklı dünyaların oyunu olmuş, anlamadığım grafikleri önemsemeyen, eğlence önemlidir diyenler neden yeni nesil konsollara geçti?

Project Scorpio

16.8.2014 08:13:34

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri FH2=acik dunya,200+ arac,modifiye,cok iyi fizikler,gercek zamanli hava kosullari DC=Fizik yok,50 arac,modifiye yok,acik dunya yok,hava kosullarini FH2 yi gorduk den sonra eklediler Sonuc=FH2'nin grafikleri ustunde o kadar teknik yuk varken bile hala cok daha guzel.
+One Horizon 2 fersah fersah önde bir oyun sadece grafikleri biraz geride.

snipercover

16.8.2014 02:30:39

0
Forza serisini severim ama Driveclup film izler gibi olmuş cidden. Yağmur efekti çok kuvvetli ve detaylı. Forza arcade gibi duruyor yanında.

KAKÁ

16.8.2014 01:41:38

0
Müthiş, geniş alan var ve boşuna yapılmamış adamlar pisti yolları bilerek taşa toprağa da koymuşlar videoyu izlerseniz anlarsınız, drive club gibi düz yolda gitmiyorsun ayrıca free roam da var oyunda böyle bir oyunu driveclub ile karşılaştımak yersiz, driveclub'ın da yağmur efekti efsane olmuş yiğidi öldür hakkını yeme.

OnrGrTR

16.8.2014 01:03:08

0
İkisinide oynayacağım ama gönlüm horizon 2 den yana tabiki nede olsa o bir forza

winxperror

16.8.2014 01:00:37

+2
Aman tanrım didim.Driveclub'da pistler çok büyük ve aşırı ayrıntılı.Arabalar 300.000 poligon.Grafik falan aşmış.Tabi oyunda çok güzel görünüyor .Tam hayalimdeki yapıya sahip bir yarış oyunu ama son yayınlanan kameradan çekme video'dan dolayı sürüş dinamiklerini çok bozmalarından endişeniyorum.Bide Forza Horizon'da bizi paraya boğuyordu oyun ama aldığımız arabaları kullanamıyorduk. Bu yarışa sadece şu ağırlıktaki , amerikan , 80'ler öncesi , sedan'lar girebilir gibi şeyler vardı hep.Ya bir yarışta arabalar için 3-4 kriter mi olur ya.

Hakimichi-kun

16.8.2014 00:25:11

-2
Biri pist yarışı oyunu, öbürü ilk horizonun 3 katı büyüklüğünde açık dünyaya sahip free-roam yarış oyunu. Driveclub 1 sene önce çöp gibiydi; Mesut çevikde bahsetti bundan, iyiki piyasaya sürülmedi dendi hakkında. 1 senedir oyunun üzerinde ekstra özenle çalışılıyor, bir pist yarışında olsun o kadar görsellik.

CoreGame

15.8.2014 23:57:16

0
Fh2 de fizikleri göremedik daha tabiki open world olmasına rağmen yinede iyi grafikleri ama grafikleri biraz da olsa nfs nin son yarış oyununa benziyor

BSC Misafiri

15.8.2014 23:50:19

-6
FH2=acik dunya,200+ arac,modifiye,cok iyi fizikler,gercek zamanli hava kosullari DC=Fizik yok,50 arac,modifiye yok,acik dunya yok,hava kosullarini FH2 yi gorduk den sonra eklediler Sonuc=FH2'nin grafikleri ustunde o kadar teknik yuk varken bile hala cok daha guzel.

BSC Misafiri

15.8.2014 23:50:11

0
Driveclub'ın grafikleri de, oynanışı da daha gerçekçi, daha iyi. Horizon çizgi film gibi kalıyor ayrıca spor araba ile tarlaya dalmak hoş değil.

BSC Misafiri

15.8.2014 23:49:58

-1
quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102 Driveclub daha gerçekçi duruyo yağmurda arabalar forzada hava yağmurlu yerler ıslak ama araba rengarek gözüküyor bu yüzden gerçekçilikten uzaklaşıyor
Dikkat edersen diriverclub da hava sisli.

BSC Misafiri

15.8.2014 23:49:49

+1
Nesil farkı var resmen ... Driveclub çok ötede. Ancak, bunu dedim diye Forza kötü demek değil. Koca bir open-world oyun 60 fps'nin hedeflendiğini biliyoruz. Dolayısıyla hiçte fena değil kulvarına göre. Her ikisininde görsellik olarak gözleri doyuracağı kesin.

Return to Monke

15.8.2014 23:42:45

+2
Grafigi birakin. Oynanis en onemlisi. Grafik oyunun %60'idir diyen Cevat Yerli'den farkiniz yok. Adamlarin son durumu ne peki?

pcrex

15.8.2014 23:41:09

0
10 saniyelik videodan mı oyunun grafiklerini karşılaştıracağız? aferin.

_MuRoO_

15.8.2014 23:33:09

0
drıve club tabikide yarış oyunların en gerçekçi ve en kalitelisi drıve club oldu artık burdaki video film vs çizgi film

CoreGame

15.8.2014 23:19:05

+1
Driveclub daha gerçekçi duruyo yağmurda arabalar forzada hava yağmurlu yerler ıslak ama araba rengarek gözüküyor bu yüzden gerçekçilikten uzaklaşıyor

ResVR

15.8.2014 23:15:58

-1
İkisi de bir NFS Underground etmez.

Guest-EE6EF2C69

15.8.2014 23:11:55

-1
forzadaki araba diriveclub'a göre kibrit kutusu gibi duruyor :)

StrangerLovely

15.8.2014 23:08:40

-3
İkisinin de harika grafikleri var ama Forza'nın grafikleri nedense bana biraz gerçekçilikten uzak geldi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız