Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dream:scape'in Çıkış Tarihi Açıklandı + Yeni Video

Wilson'ın gerçek hayatta en çok korktuğu şeyler, karşımıza bir Bölüm Sonu Canavar şeklinde çıkacak. Örneğin, bir köpek yolunuzu kapamış

   
     İlk kez geçtiğimiz Nisan ayında duyurulan Dream:scape'in çıkış tarihi belli oldu. 9 Haziran'da çıkışını gerçekleştireceği açıklanan oyun, Unreal Engine'in gücünü sonuna dek kullanarak tamamen 3D bir macera şeklinde ilerleyecek. Dream:scape'in Myst tarzında bir oynanışa sahip iOS exclusive oyunu olacağını da belirtelim.

     Koma hastası olan Wilson'ı kontrol edeceğimiz oyunda onun hafızalarının derinliklerini keşfederek geçmişini öğrenmeye çalışacağız. Sadece orada, Wilson'ın hâyâl dünyası içinde tüm sırları ortaya çıkarabileceğiz. Trajedi, ihanet ve intikam duygularını hissetirecek olan Dream:scape derin bir kurgu ile oyuncuları kendine bağlayacak.

    İlk duyurulduğunda hangi model iOS işletim sistemli cihazlara geleceği belli olmayan Dream:scape'in hangi platformları desteklediği de belli oldu. Eski model Apple cihazlara sahip olanlar biraz üzülebilir. Oyun, iPhone 4, iPhone 3G, 4. nesil iPod Touch ve İPad 1&2'de çalışacak. Üçüncü nesil iPod Touch'larda oyunun çalışıp çalışmayacağı belirtilmedi. Ancak bu cihazın neredeyse 3GS ile aynı özelliklere sahip olduğunu düşünürsek, bu platforma da çalışmasını bekliyoruz.
 
    Ayrıca oyunun resmi çıkış tarihini kutlayan Speedbump, yeni bir Dream:scape videosu da yayımladı. Bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
    Videoda, hafızasının derinliklerine ineceğimiz Wilson'ın tüm sırları ortaya çıkarmaya çalışacağı mental dünyasını görmekteyiz. Grafiklerin iPhone'a yapılan bir oyun için oldukça iyi olduğu yapımda kendimizi çok sıradışı bölümlerde bulacağız.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Dream:scape Apple Epic games Unreal Engine 3 iOS iPad iPhone çıkış tarihi video trailer
Söylenti: The Last Story Batı Lokalizasyonunda Devil May Cry Collection E3'te Duyurulacak Mı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Twelve

31.5.2011 12:53:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving çok güzel bir oyun, bu arada Twelve Adventure istiyorsan Hector u tavsiye ederim harika, Tell Tale Games yapımı.
Teşekkür ettim hemen indireyim ^^

BSC Misafiri

31.5.2011 07:11:03

0
Süper olmuş. Çok beğendim :) http://flash-bellek.com

SOLID SNAKE

30.5.2011 21:40:27

0
çok güzel bir oyun, bu arada Twelve Adventure istiyorsan Hector u tavsiye ederim harika, Tell Tale Games yapımı.

Twelve

30.5.2011 20:48:31

0
Son 1-2 aydır ios oyunlarındaki vasatlığı bu oyun giderecek gibi... şöyle Myst seviyesinde çıkmasa bile ona yakın bir şeyler olsa adventure'a doysak :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dream:scape
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız