Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dreams Yeni Oyun Geliştiricileri için İş Fırsatı Oluşturuyor

 
LittleBigPlanet ve Tearaway'in arkasındaki stüdyo Media Molecüle'ün yeni oyunu Dreams 14 Şubat'ta PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi ve oyun şimdiden yeni oyun geliştiricilerine iş fırsatı imkanı sunuyor.
 
Dreams oyunculara kendi dünyanlarını ve oyunlarını oluşturma olanağı sağlıyor ve bunların arasında bazen oldukça yaratıcı işler de ortaya çıkıyor.
 
Media Molecule şu ana kadar Dreams oyuncularından birkaç kişiyi stüdyosunda işe aldı ve başka bir oyuncuya daha Avrupalı bir oyun geliştirme şirketinden teklif geldi.
 
The Escapist'in haberine göre daha önce hiçbir şekilde programlama veya oyun geliştirme deneyimi olmayan Jimmyjules153 adlı Dreams oyuncusu Avrupalı bir oyun geliştirme şirketinin dikkatini çekti ve kendisine iş teklifinde bulunuldu.
 
Jimmyjules153 konu ile ilgili olarak "Oyundaki araçlar, herhangi bir platformda hayal edebileceğimin çok ötesinde. Oyuncu topluluğu desteğiyle bu oyunun potansiyelini hemen görmüştüm. Oyunumun bu kadar destek alacağını beklemiyordum fakat bu kadar çok insanı eğlendirebilmek beni mutlu ediyor. Baş sayfada bazı harika oyunlar var ve bunların arasında seçilmek benim için bir onur." dedi. 
 
"Aralarına katılmamı isteyen bir Avrupalı oyun geliştirme şirketi tarafından teklif aldım. Geleceğini beni nereye götüreceğini görmek için heyecanlıyım." 
 
Jimmyjules153 adlı kullanıcı tarafından oluşturulan Blade Gunner arcade shooter oyunu:

Bu haberin bağlantısı
URL
Dreams Media Molecule Little Big Planet Sony PS4
Doom: Eternal'dan 3 Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı Spellbreak PS4 Kapalı Betası 3 Mart'ta Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreams
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız