Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamHack'in Hearthstone Turnuvasında 12 Yaşındaki Oyuncu Konuşuldu

 
      DreamHack'in Hearthstone turnuvasında dün 12 yaşındaki bir katılımcı tüm dikkatleri üzerine topladı. Hem yükselmiş olduğu son 16 oyuncudan biri olmasıyla hem de güçlü rakibine karşı iyi maçlar çıkartmasıyla birlikte yaşının da yardımıyla bolca sempati ve takdir gördü.
 
     Kardeşleri sayesinde Magic the Gathering oyuncusu olan  Quinn Kiefer, MTGKid lakabıyla rakibi David "Shoop" Steinberg'e karşı Druid, Shaman, Priest ve Rogue ile iyi bir performans sergiledi. Tüm maçlarını kaybetmiş olsa da sonuçta DreamHack Austin 2017'yi birincilikle bitirmiş bir oyuncuya kaybetti. Ayrıca 12 yaşındayken MTG oyuncusu olması bir yana, ilk Hearthstone turnuvasında ilk 16'ya girmesi oldukça başarılı. Maçın tekrarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
CD Projekt RED'den The Witcher 2 10. Yıl Özel Steelbook Edition Wolfenstein II: The New Colossus'un Sistem Gereksinimleri

BSC Misafiri

24.10.2017 01:11:10

0
tamam da hearthstone dediğimiz olay o kadar da kompleks bir şey değil bu kadar normal bir şey yok çok basit bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız