Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamHack Masters Malmö 2019 Şampiyonu Fnatic Oldu!

 
     DreamHack organizasyonunun "Masters" kapsamında Malmö, İsveç'te düzenlediği turnuva serisi DreamHack Masters Malmö 2019, Counter Strike: Global Offensive turnuvası tamamladı. Turnuvanın şampiyonu Fnatic oldu. Fnatic, 28 Şubat'ta düzenlenecek IEM Katowice 2020 turnuvasına katılım hakkı elde etti ve 100.000 dolar para ödülünün sahibi oldu.
 
     16 takımın katıldığı DreamHack Masters Malmö turnuvasında 5. günün ardından büyük finale yükselen takımlar Fnatic ve Vitality oldu. Her iki takımda da köklü değişiklikler gerçekleşti. Fnatic'de Simon "twist" Eliasson ve Richard "Xizt" Landström yerine Maikil "Golden" Selim ve  Robin "flusha" Rönnquist dahil edildi. Vitality'de ise Nathan "NBK-" Schmitt gönderildi ve yerine 500.000 dolar bonservis ücreti ödenen G2 Esports kaptanı Richard "shox" Papillon transfer edildi. Transferlerin ardından her iki takımda da oyuncuların yeni kadrolarına alışma sürecinin yaşanmasını beklerken, esip gürlediler ve yarı finalde; Fnatic, Astralis'i 2-0, Vitality ise Natus Vincere'yi 2-1 yenerek, inanılmaz bir performans sergiledi. Büyük finale geldiğimizde Dust2 haritasında Vitality, 16-14 karşılaşmayı kazandı. İkinci harita olan Inferno'da ise her iki takım eşit bir performans sergiledi. 15-15 sonuçlanan karşılaşma sonucunda uzatmalara gidildi ve uzatmalarda 4-1, toplamda 19-16, Fnatic kazandı.
 
 
 
     Son karşılaşma Mirage haritasında oynandı. İlk yarı 9-6, Vitality üstünlüğüyle sonuçlanmasının ardından ikinci yarı Fnatic,  Freddy "KRIMZ" Johansson ve 17 yaşındaki Ludvig "Brollan" Brolin'in bitirici vuruşlarının ardından 16-13 kazandı ve DreamHack Masters Malmö 2019 turnuvasının şampiyonu oldu.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
MediEvil Remake – 1998 vs. 2019 Oynanış Karşılaştırması Call of Duty: Modern Warfare Çıkış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız