Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamHack Masters Dallas 2019'da Playoff Aşamasına Geçildi

 
     DreamHack organizasyonunun Dallas, Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlediği DreamHack Masters Dallas 2019, Counter Strike: Global Offensive turnuvasında Playoff etabına geçildi. Dünyaca ünlü 16 takımın 250.000 ödül havuzunda mücadele ettiği turnuvada, 3. günün sonunda 10 takım turnuvaya veda etti. 6 takım ise Playoff etabına yükseldi. Playoff etabına yükselen 6 takımdan 2'si yenilgisiz olduğu için doğrudan yarı finalde oynayacak.   
 
Çeyrek finale yükselen takımlar; Vitality, FURIA, G2 Esports, FaZe 
  
     Vitality, FURIA ve G2 Esports, FaZe arasında gerçekleşecek çeyrek final karşılaşmasının ardından kazanan takımlar yarı finalde Team Liquid ve ENCE ile eşleşecek. Çeyrek final karşılaşmaları bugün, yarı final ise 1 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek. Turnuvanın şampiyonu 2 Haziran Pazar günü oynanacak büyük finalin ardından belirlenecek. Karşılaşmalar DreamHack resmi Twitch hesabı twitch.tv/dreamhackcs üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
ASUS Republic of Gamers Aydınlatma Efektlerinin Özelleştirilebildiği Aura Creator Yazılımını Duyurdu Warhammer: Vermintide 2 Genişleme Paketi Winds of Magic Ağustos'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız