Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Ball Xenoverse 2'nin Oynaması Ücretsiz Versiyonu Duyuruldu

 
Bandai Namco, Dragon Ball Xenoverse 2'nin oynaması ücretsiz versiyonu Dragon Ball Xenoverse 2 Lite'ı duyurdu. 20 Mart'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Dragon Ball Xenoverse 2 Lite detayları:

- Ana oyundan beş hikaye bölümü oynanabilir olacak: “Raditz’s Attack,” “The Saiyan Threat,” “Ruckus on Planet Namek,” “The Ginyu Force Strikes,” ve “The Galactic Emperor”.
- Oyunun tam versiyonuna sahip olan oyunculara karşı oynama seçeneğiyle birlikte Çevrimiçi Savaşlar ve Çevrimiçi Görevler oynanabilir olacak. Çevrimiçi etkinlikler ve uzman görevler oyunun tam versiyonu sahiplerine özel kalacak.
- Tüm içerik ve çevrimiçi eşleşmelerle birlikte Hero Colosseum modu oynanabilir olacak.
- Lite versiyondan tam versiyona geçmeye karar veren oyuncular kayıt dosyalarını aktarabilecek.

Dragon Ball Xenoverse 2'nin tam versiyonu şu anda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları üzerinde ulaşılabilir durumda.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Mortal Kombat 11 Kapalı Beta 27 Mart - 1 Nisan Tarihleri Arasında Düzenlenecek Deus Ex Sanat Yönetmeni Rogue Factor'a Katıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız