Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex Sanat Yönetmeni Rogue Factor'a Katıldı

 
Deus Ex: Human Revolution ve Deus Ex: Mankind Divided oyunlarının sanat yönetmeni Jonathan Jacques-Belletete; Mordheim: City of the Damned ve yakında çıkacak olan Necromunda: Underhive Wars oyunlarının arkasındaki Montreal merkezli stüdyo Rogue Factor'a katıldı.
 
Jonathan Jacques-Belletete burada henüz resmi olarak tanıtılmamış bir proje üzerinde kreatif direktör rolünü üstlenecek.
  
Rogue Factor Yeni Kreatif Direktörü Jonathan Jacques-Belletete
 
"Bu yıl benim video oyun endüstrisindeki 20. yıl dönümüm ve ilgi çekici, etkileşimli eğlence deneyimleri yaratma tutkum ve coşkum bu süre zarfında git gide büyüdü. Rogue Factor'daki yeni pozisyon almak için heyecanlandığım bir rol ve ekip içerisindeki çok belirgin olan yetenek zenginliği sayesinde ortaya çıkabilecek yaratıcı olasılıklar beni çok heyecanlandırıyor. Necromunda: Underhive Wars oyununun geliştirilmesinde aktif bir rol üstlenmeyecek olsam da, stüdyo için gelecekteki projelere odaklanacağım."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Dragon Ball Xenoverse 2'nin Oynaması Ücretsiz Versiyonu Duyuruldu Bethesda Softworks E3 2019 Basın Konferansı 10 Haziran'da Düzenlenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız