Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dövüş Oyunu ALTAIR BREAKER, PS VR2 için 22 Şubat 2023'te Çıkıyor

 
 
Geliştirici Thirdverse, sanal gerçeklik kılıç dövüşü oyunu ALTAIR BREAKER'ın PlayStation VR2 versiyonunun 22 Şubat 2023'te çıkacağını duyurdu.
 
İlk olarak Steam üzerinden PC, Oculus Store aracılığıyla Quest ve Rift için 18 Ağustos'ta piyasaya sürülen ALTAIR BREAKER, PSVR2'ye geliyor. ALTAIR dünyasına giriş yapacağınız bu sanal gerçeklik oyununda Vastus Adası çevresinde dolaşan LAWS ordusuna karşı mücadele edeceksiniz. Şu anda harabeye dönmüş durumda olan Vastus Adası yapay zeka konusunda deneyler yapmak için kullanılıyor.
 
Aksiyon ve dövüş sistemini temel alan bu yapımda arkadaşlarınızla takım kurabilecek ve zorlu savaşlara adım atabileceksiniz. Oyunda etrafta dolaşan LAWS ordusunu (Ölümcül Otonom Silah Sistemleri) geri püskürtmek için savaşlara katılacak ve Vastus Adası'nda barışı tesis etmeye çalışacaksınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dövüş ALTAIR BREAKER PS VR2
The Tale of Onogoro, 22 Şubat 2023'te PS VR2'ye Geliyor Resident Evill Village, PS VR2 Modu 22 Şubat 2023'te Ücretsiz Olarak Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız