Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Tale of Onogoro, 22 Şubat 2023'te PS VR2'ye Geliyor

 
 
Geliştirici AMATA KK, sanal gerçeklik aksiyon macera oyunu The Tale of Onogoro'yu PlayStation VR2 için 22 Şubat 2023'te piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Daha önce duyurulan bir PlayStation VR versiyonu da geliştirme aşamasında ve bu kış piyasaya sürülecek.
 
Kaçış macerası oyunu Last Labyrinth'in yaratıcısı Amata KK, yeni ve ilgi çekici bir hikayesiyle geri dönüyor. Bir VR oyuncusu, kendisini tehlike ve gizemin beklediği fazlasıyla gerçek bir paralel dünyaya itilmiş halde bulur. Onogoro adasında yaşayan bir tapınak bakiresi olan Hal ile güçlerinizi birleştireceksiniz. Adada yalnız değilsiniz: Bu adada beş dev, ölümcül Kami de yaşıyor. Bu azgın canavarlar bastırılmalı, bulmacalar çözülmeli ve kargaşanın arkasındaki beyin olan Arakida Masatake durdurulmalı.
 
Beraber hareket etmek başarınız için çok önemlidir. Bu yüzden zor durumlarda, iyileşmek için Hal ile el ele tutuşabilirsiniz. Geleneksel Japon kültürünü steampunk unsurlarıyla harmanlayan The Tale of Onogoro, bilmeceler ve güçlü savaşlarla dolu eşsiz bir dünya vaat ediyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Tale of Onogoro PS VR macera aksiyon
PlayStation VR2 Destekli Fantavision 202X, PS5 için Duyuruldu Dövüş Oyunu ALTAIR BREAKER, PS VR2 için 22 Şubat 2023'te Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız