Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doraemon Story of Seasons PS4'e Geliyor

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştiriciler Marvelous ile Brownies; çiftçilik simülasyon oyunu Doraemon Story of Seasons'ın PlayStation 4'e geleceğini duyurdu.

30 Temmuz'da Japonya'da ve 4 Eylül'de Batıda çıkacak.

Oyun ilk olarak Haziran 2019'da Japonya'da Switch için ve daha sonra Ekim 2019'da Batıda Switch ve PC için çıkmıştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dünya çapında milyonların kalbini kazanan sevecen, kedi-tipli robot Doreamon, şimdi ‘Doraemon Story of Seasons’ ile geliyor! Çiftçilik, arkadaşlık ve başkalarına yardım etmeye dair bir öyküyü rahatlatıcı oynanışla harmanlayan yeni bir dünyaya giriş yapın! Bir kürek kapıp eğlenceye katılın!
 
Sevilen Doraemon karakterleri ile hayattan bir kesit oyunu!

Yıkılmış bir çiftliği hayata döndürmeye yardımcı olmak için altın kalpli sıradan bir çocuk olan Nobita'yı kontrol edin! Doraemon, Sue, Big G ve Sneech ile birlikte toprağı keşfedip büyütürken samimi ilişkilere tanıklık etmek için şehir halkıyla ilişkiler kurun!

Sürpriz dolu “Mevsimlerin Öyküsü”!

Ekinler yetiştirerek, çiftlik hayvanları büyüterek, eşyalar kurarak ve şehrin sunduğu her şeyi keşfederek çiftliğinizi özelleştirin. Doraemon'un gizli cihazlarının avantajlarını kullanarak çiftliğinizi kurmayı büyülü bir deneyim haline getirin! 

 
PlayStation 4 versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Doraemon Story of Seasons Bandai Namco Nintendo Switch PC Çiftçilik Simülasyon
Captain Tsubasa: Rise of New Champions ‘German Junior Youth’ Fragmanı For The King Epic Games Store'da Ücretsiz; Haftaya Amnesia: The Dark Descent ve Crashlands

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doraemon Story of Seasons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız