Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom'un İlk Oynanış Videosu Karşınızda!


       FPS dünyasıın en önemli isimlerinden Doom serisinin yeni oyununa ait ilk oynanış videosu nihayet geldi. Yapımcı ekibin bol canavarlı, koca silahlarla dolu ve hızlı oynanışa sahip olduğunu dile getirdiği oyunun görselleri gerçekten de bir hayli etkileyici.
 
         Yayınlanan aksiyon dolu oynanış videosunda ön plana çıkan unsur vuruş hissiyatı ve canavarların parçalanma animasyonları. Yapımdaki silah çeşitliliği de oldukça fazla görünüyor. Yayınlanan bu vahşet dolu oynanış videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz. Yapımın PC, Xbox One ve PS4 için 2016'nın ilkbaharında çıkış yapacağını belirtelim.
 
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Doom Doom 4 id Software FPS Playstation 4 Xbox One PC
No Man's Sky İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Doom'un Multiplayerına Video Yayınlandı, İçerik Editörü Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.11.2015 19:35:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Özünden sapmış bu oyun ama yinede atmosferi çok sağlam görünüyor.
Özünden sapmış ? ! :D :D Yaş kaç acaba ? :D DOOM ve DOOM 2 yi oynamış mıydın sen ? :D

BSC Misafiri

20.6.2015 21:18:24

0
Özünden kopmuş diyenler var :D 15 yaşındaki veletler , seriyi 3. oyunla tanıyanlar yorum yapmasın. İlk iki oyunu oynayanlar yorum yapsınlar. Oyun aksine, özüne dönmüş. DOOM = METAL MÜZİK AKSİYON VE MARS tır.

FantasyFiRe

18.6.2015 16:23:19

0
arkadaşlar bu arada adamlar doom snapmap diye bir şey getirişler multi için. Çok devrimsel tüm mp haritaları oyuncun isteğine göre en ince ayrıntısına kadar tasarlanabiliyor. ID software hakiketen devrimsel yenilikler yapıyor oyunculuk dünyası adına görmek istediğimiz hareketler [:'(] ID

2K

17.6.2015 16:44:09

0
Bana da kolay olmuş gibi geldi ama E3 de göstereceğiz diye sanırım kolay bir modda oynuyorlar ya da ayarlama yapmışlar çünkü düşmanlar çok salakça davranıyor başka yerlere ateş ediyorlardı ve neredeyse her yaratıktan medic düşüyordu ama sunum olduğu içindir diye umut ediyorum.

MoRaCe

17.6.2015 14:50:34

0
Bilmiyorum çocukluğumuza denk geldi diye mi öyle hissediyordum da, ilk iki oyunu oynarken ben baya bi tırsıyordum. İlk oyunda alttaki yüz mimikleri bile ayrı bir gerilim sebebiydi. İkinci oyun da muhteşemdi. Üçüncü oyun da güzeldi yalnız o ilk iki oyundaki hissiyat yoktu üçüncü oyunda. Farklı bir havası vardı. Şimdi öze dönüş söz konusu fakat casual oyunculara da oynatayım diye o ilk iki oyundaki ambiyansı umarım bozmazlar. Ki videolarda ben biraz öyle bir hava sezdim. Kolay oyun istemiyorum açıkçası.

Chandler Bing

17.6.2015 10:41:59

+1
ben arada kaldım. doom 1, 2, zamanında hepsini oynadım, bitirdim. hatta 94 senesinde falan küçük olduğum için anneme oynatırdım. doom 3'ü de oynayıp bitirdim 2 kez. yeni doom'un doom ismine yakışabilecek bir oyun tarzı var, ancak bu ne kadar gerekli? doom 1 cidden saf aksiyon olsun diye mi yapıldı yoksa zorunluluk muydu? bence doom 1'den hızlı oynanışı, müzikleri, yaratıkları alıp üstüne bir şeyler ekleyebilirlerdi çünkü yıl oldu 2015... id software değil miydi fırsatını bulunca doom 3'ü korku aksiyon oyunu yapan? demek ki adamlar doom'u böyle de hayal etmişler ki bence dar alanların ve karanlığın abartılması haricinde iyiydi oyun. ilk doom'da korku yoktu, gerilim yoktu diyenlere sorum: mümkün müydü zaten bunları yapmak o zamanlar bir fps oyununda? ayrıca iptal edilen doom 4'ten yeni haberim oldu, videoyu izledim. ben o videodaki doom'u görmeyi daha çok isterdim. ilk oyuna benzemezdi, çok farklı dururdu da arkadaş isme yakışacak diye daha düz, daha konusuz bir oyun mu gelsin? umarım iptal edilen doom 4'ü veya benzerini başka bir isimle çıkarırlar. hoşuma gitti çünkü. "doom: bir şey bir şey" olarak çıksın hatta. doom ismiyle doom oyunlarındaki yaratıklara sahip güzel bir oyun çıkarsa her türlü yakışır. son olarak bu yeni doom'da yapay zeka böyle olacaksa kalsın... tamam her şeyi doom 1'e benzetmeye çalışmışlar da yapay zekayı niye aynen almışlar? ayrıca yaratıkları vurunca halovari ışıklanmaları falan nedir? sonra ammoların vesaire yaratıklardan düşmesi neden? bunlar ilk doomlarda da doom 3'te de yoktu. saçma olmuş. serpiştir paketleri etrafa adam gibi daha iyi.

bilisimkafe

16.6.2015 13:43:49

0
Yörumları okuyunca üzülmemek elde değil doğrusu. Doom'u (Duke nukem neyse de hiç alakası olmamasına rağmen) Serious sam' a benzetmek hiç yakışmamış. Oyun tarihini ve doom' u biraz olsun bilenler videolarda aradığını bulacaktır ama diğerleri böyle acınası yorumlar yapacaktır ancak :((

FantasyFiRe

16.6.2015 13:41:15

+1
hardcore oyunculuğa selam olsun saf fps geri döndü :D

Hoid

16.6.2015 12:19:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

1988'den beri oyun oynuyorum ve bunu beğenmedim. Problem?
Problemin büyük genç adam Korku dolu anlar gösterselerdi ki eminim vardır bu oyunda bu tarz şeyler . Hatta birazda araştırma yaparak yolumuza devam etmemizi sağlayacak ipuçlarını arayacağımız dinamikler olacaktır diye düşünüyorum .Misal ben DOOM 3 de D-PAD ile günlükleri okuyup , bulmacaları çözmeye çalışıp hatta dolapların şifresini çözmeye çalışacağımızı hiç hayal etmiyordum . Yanılmıyorsam videolarda da bunları göstermemişlerdi . Bu sunumda da böyle şeyler göstermediler çünkü nesil al eline silahı vur pata küte ilerle nesiline döndü . Onlarda aksiyona dayalı bir sunum yaptılar çünkü has korku olarak gösterseler fazla satmayacağından korktular diyorum . Baksana 2 kere ateş ediyorsun yaratık parlıyor gidiyor bizim eleman apargatı gömüyor Aksiyona dönük değildir umarım ... Ben doom 1-2 yi zamanında oynarken korkardım yahu . Hatta videoda hologram çıkıyor ya HELL KNİHT ı gösteriyor hani adamı parçalıyor sürüklüyor ... işte orada ALLAH dedim hafiften ılık ılık esti çünkü biliyorum ki en çaresiz anlarında o bir yerden fırlayıp geliyordu can korkusuna nasıl kaçışıyorduk çünkü cephane kıtlığı çekiyorduk ve hayvan ölmüyordu . Sırf onu gördüğüm için oyunda korku dinamiklerinin olabileceğini düşünüyorum ve öylede olması lazım yani . Demem o ki metal müzik havasıyla gelene gidene çakacaksak biz bu benim beklediğim DOOM değil derim .

EyesNight

16.6.2015 11:51:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Bazı yorumlara sadece gülüyorum. Yapılan eleştiriler oyunun 3. oyuna benzememesi falan filan:) Kardeşim DOOM 3 zaten DOOM değildi, Carmack 3. oyun için '' gelmesi gereken doom değil '' demişti. Doom dediğin metal müzik hızlı oynanış mars atmosferi ve bol vahşetten ibarettir. Yani demek istediğim, ilk 2 oyunu oynamayan 4. oyunu hiç beklemesin şayet bu yapımın 3. oyunla bir alakası olmayacak.
Dipnot : TAM BEKLEDİĞİM GİBİ !


Kardeşim Wolfenstein'da da ahım şahım senaryo, karakterler vs. yoktu ancak Bethesda aldı oyunu müthiş bir şekilde geri getirdi. Wolfentstein 3D mantığını sürdürmediler yani.

İlk yorumda dediğim gibi tam nerdgasm yaşatmak amaçlı bir sunum yaptılar. Ama bu kadar kolay düşmanlar ve silah bolluğunu beğenmedim.
Dostum sen sunum yapacağın oyunda silah toplamaya mı çalışııcan bide şu açıdan bak yada zırt pırt öl bakalım sunum devam ediyomu etmiyomu

unut93

16.6.2015 08:13:17

-1
doom gitmiş serious sam gelmiş

Guest-60C9D430E

16.6.2015 07:26:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5. ALLAH
Boyle yorumlar gormek, benligimizden kopmadigimizi anlamak insana huzur veriyor. Tebrik ederim.

gOkO

16.6.2015 02:29:17

+1
Geçmişine sadık üstelikte yenilikçi bir oyun olacak, çok beğendim, gece kulaklık ile oynamalık :D

programci42

16.6.2015 01:00:29

0
Yeni doom güzel gibi görünüyor fakat çok orjinal değil sanki açıkçası ben biraz duke nukem a benzettim.

Babblebabble

15.6.2015 23:27:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Usta senin adına sevindim ama ben de tam aksini düşünüyorum. Singleplayer gikaye ağırlıklı ve kendimizi çaresiz hissettiğimiz bir oyun olmasını beklerkenbilfiğin quake 3 arena gibi olmuş bence. Keşke senin gibi olumlu düşünebilseydim. Halbuki Bu e3te en çok beklediğim doom ve god ıf war 4 tü. Biri benim için başarısız oldu umarım diğerinde yüzüm güler
Şimdi şöyle bir şey var ki eski Doom'lar Quake gibi oynanıyordu zaten hem singleda hem multide.Yani oyunun kökü böyle zaten, Doom 3'ü oynamadım mı oynadım, beğendim de.Ama doom gibi değildi. Bu arada yapay zekaya laf atan arkadaşlar belli ki ilk oyunları oynamamışlar :) Cehennemden gelen bu canavarların hepsi aynı klastan değiller.Bu yüzden sadece sana saldırmazlar aralarında da kapışırlar.Ben buna yordum, eğer gerçekten sadece ilk oyunların mekanizmalarına bakarak yeni oyunu yapmayıp karakterlerin ve canvaların köklerini bilerek hazırladılarsa...Düşük güçlü canavaların çoğu hep mal olur.Büyüklerden bile bazıları birbirleriyle kapışırlar.Üst klaslar, alt klaslara saldırabilir.

pcrex

15.6.2015 21:58:28

+2
bence güzel olmuş, yani doom dan bir BF yada cod bekleyenler hayal kırıklığı yaşayabilir ama this is doom diyorum :)

Apoc

15.6.2015 20:58:22

-1
hayal kırıklığına uğratmayacak gibi...

ultralisan

15.6.2015 20:00:48

0
Açıkcası ortamlar karakterler güzel, ama beklentimin bir tık altında kaldı yinede.

muratbalcin

15.6.2015 19:59:37

0
Atmosfer dışında sanki, Serious Sam ve Duke Nukem karışımı ortaya bir şey çıkmış..

X-FI

15.6.2015 19:50:27

0
çok güzel olmuş... umarım birde doom3 te ki gibi o karanlık geren atmosferide olur.

ErTuFx

15.6.2015 19:17:52

0
Serious Sam oyunundan alcaginiz hissin aynisi multisi yoksa zaman kaybi :)

blackzeros

15.6.2015 18:54:39

+1
ilk doomların ortay ciktigi zamanla simdi arasında buyuk fark ,ortalık bu tarz oyunla dolu ve ortaya yeni birsey koymuyor.doom 3 zamanında fazla begenilmemisti otoriteler tarafından ama gitmesi gereken yer buydu bugun. ayrica o otoriteler gitsin bir soguk su icsin.bunlar warcraft 3ude begenmemistiler zamanında.

Wayward Son

15.6.2015 17:56:39

-1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunculuk hayatina hangi tarihte hangi oyunla baslayanlar dieek belli oluyor. Herif Half Life 2 ve Doom 3 ile oyunculuk hayatina girmis yani PS2 zamanlari! Kalkmis burda kritik yapiyor 13 senelik oyunculuk gecmisi ile. Ilk Doom oyunu gelmis 90'li yillarin baslarinda oynamamis etmemis ama kalkip Doom ismini Doom 3'den ibaret saniyor ve Doom 4 olmamis diyor.

Bak arkadasim Doom 4 her turlu Doom 3'den 3-5 kat fazla satar fazla puan ortalamalari alir bunu unutma. Biri COD ile karsilastirmis bak hele sen bebeye ya! Ezik demiyorum diyemem haddime degil zaten ama Turkiye'de oyunculuk malesef yerlerde. Seviyenin bu kadar dusuk oldugu yerde bence haber bile yapilmamali bu insanlara cunku haketmiyorlar. Doyumsuz, bagnaz ve mantiksizligin adeta resmidir Turk oyunculu altinda sacma sapan yorum yapan 20 yasindaki cahil genclik...
1988'den beri oyun oynuyorum ve bunu beğenmedim. Problem?

BSC Misafiri

15.6.2015 17:46:04

0
Oyunculuk hayatina hangi tarihte hangi oyunla baslayanlar dieek belli oluyor. Herif Half Life 2 ve Doom 3 ile oyunculuk hayatina girmis yani PS2 zamanlari! Kalkmis burda kritik yapiyor 13 senelik oyunculuk gecmisi ile. Ilk Doom oyunu gelmis 90'li yillarin baslarinda oynamamis etmemis ama kalkip Doom ismini Doom 3'den ibaret saniyor ve Doom 4 olmamis diyor. Bak arkadasim Doom 4 her turlu Doom 3'den 3-5 kat fazla satar fazla puan ortalamalari alir bunu unutma. Biri COD ile karsilastirmis bak hele sen bebeye ya! Ezik demiyorum diyemem haddime degil zaten ama Turkiye'de oyunculuk malesef yerlerde. Seviyenin bu kadar dusuk oldugu yerde bence haber bile yapilmamali bu insanlara cunku haketmiyorlar. Doyumsuz, bagnaz ve mantiksizligin adeta resmidir Turk oyunculu altinda sacma sapan yorum yapan 20 yasindaki cahil genclik...

BSC Misafiri

15.6.2015 17:45:34

0
oldukça uyduruk bir oyun gibi duruyor. açıkçası ben hem bu doom hem de fallout içinde öyle ahım şahım bir şey göremedim. ayrıca videolar neden 1080p değil?...

RedTurkei

15.6.2015 17:44:27

-1
iyi güzel Doom1 Doom 2 yi küllerinden yeniden yapmışınız, Optimize etmeyi unutmuşunuz şahsi fikrim Grafik motoru tam bir çöp her yer kahverengi çamur gibi, Framrate yerlerde böyle sunum oyun severlere hakaret.. Herşey şahsi fikrimdir

magrofon

15.6.2015 17:40:01

0
korku oyunundan çok komedi oyunu olmuş. ayrıca mermi sıkıntısı var oyunda bu yaratıkları gebertmek izleyince güzel ama oynayınca biryerden sonra bırktırabilir. yinede güzel olur umarım yaratık çeşitliliği bol olur az olursa sıkar bir yerden sonra gebert gebert her yerden çıkıyor çok saçma olur..

BSC Misafiri

15.6.2015 17:11:21

0
adamlar açıklama yapmışlardı yada sızan bilgilere göre yeni oyun doom 1 ve 2 ye benziyeceği söylendi tabiki bu durum doom 3 ü toprağa gömdü diyebildi ama birazcıkda korku değil o zaten 5-7 faktör ile zor bi etmen bencede karşımızdakilerin iblis olduğuğ cehennemden çıktığı ve belki kendi aralarında bile dahil karşılarına ne çıkarsa yiyeceklerini hissedemedim o hissiyatda biçok yaratık çığlığı delirmiş adam gibi animasyonlar daha kanlı yüzler ve daha parçalanabilir vicutlar daha kanlı ve dehşet verici çevre vs da bu videodaki bence demo yani oyunda sadece harita silah vs gibi birkaç etmen eksik yani oyun genel olarak aslında doom 1 miş gibi gözüken ama bence tam oda olmiyan yinede resident evil 6 faciası olmayacak bir oyun geliyor bence

BSC Misafiri

15.6.2015 16:45:34

0
Wolfenstein New Order'a benzeyecek diye korkmuştum.Ama video beni tatmin ettiAnimasyonlar çok güzel.Super Shotgun resmen iblis ağlatıyor be!

BSC Misafiri

15.6.2015 15:57:19

0
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sabah uyandım ve hemen baktım videolara, karakter ilk 4 saniyeden sonra canavarların arasına hurra diye dalınca bütün hissiyatım kayboldu. Hiç korku hissiyatı yok. 40 metreden zıplayıp hiçbirşey olmamış gibi ilerliyoruz ama dandik bir canavar öldürme animasyonu olarak bizim kolumuzu çekip koparabiliyor ilginç, tutarsız. benim için çok büyük bir hayal kırıklığı. Kaldi fan falan da değilim. Özellikle Doom 3 sevenler için hiçbir şey ifade etmiyor gibi.

Wayward Son

15.6.2015 15:52:42

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bazı yorumlara sadece gülüyorum. Yapılan eleştiriler oyunun 3. oyuna benzememesi falan filan:) Kardeşim DOOM 3 zaten DOOM değildi, Carmack 3. oyun için '' gelmesi gereken doom değil '' demişti. Doom dediğin metal müzik hızlı oynanış mars atmosferi ve bol vahşetten ibarettir. Yani demek istediğim, ilk 2 oyunu oynamayan 4. oyunu hiç beklemesin şayet bu yapımın 3. oyunla bir alakası olmayacak.
Dipnot : TAM BEKLEDİĞİM GİBİ !
Kardeşim Wolfenstein'da da ahım şahım senaryo, karakterler vs. yoktu ancak Bethesda aldı oyunu müthiş bir şekilde geri getirdi. Wolfentstein 3D mantığını sürdürmediler yani. İlk yorumda dediğim gibi tam nerdgasm yaşatmak amaçlı bir sunum yaptılar. Ama bu kadar kolay düşmanlar ve silah bolluğunu beğenmedim.

BSC Misafiri

15.6.2015 15:47:49

0
Hatırlıyorsam 4 yaşımda ben DOOM 2 yi oynamıştım çok güzeldi Bildiğim kadarıyla DOOM 3 Serinin korku tarzındaki oyunuydu yeni DOOM oyunuda baya güzel bir oynayışa sahip ben merakla bekliyorum

BSC Misafiri

15.6.2015 15:45:53

+3
Bazı yorumlara sadece gülüyorum. Yapılan eleştiriler oyunun 3. oyuna benzememesi falan filan:) Kardeşim DOOM 3 zaten DOOM değildi, Carmack 3. oyun için '' gelmesi gereken doom değil '' demişti. Doom dediğin metal müzik hızlı oynanış mars atmosferi ve bol vahşetten ibarettir. Yani demek istediğim, ilk 2 oyunu oynamayan 4. oyunu hiç beklemesin şayet bu yapımın 3. oyunla bir alakası olmayacak. Dipnot : TAM BEKLEDİĞİM GİBİ !

BSC Misafiri

15.6.2015 15:42:23

0
VALVe nin Half life 3 Çıkarmamasının En büyük Kanıtıdır bu yorumlarınız.. Sözüm Armudun Sapı Üzümün Çöpü modunda Takılanlara :D Elinizden gelse bu Teknoloji demosuna Metacritic Puan vereceksiniz.

BSC Misafiri

15.6.2015 15:33:57

-2
Doom 3 ten başlayan yeni yetmeler anlayamaz tamam çaresizlik hissi olsa olurduda doom bir iki oynamadan konuşmayın zaten senaryoyu oynerken sınırsız cephane vur kır parçala demez daha alışma olucak....

Wayward Son

15.6.2015 15:20:41

0
Başıma bir şey gelmeyecekse beğenmedim. Brutal Doom'un yeni versiyonunun fragmanına daha çok heyecanlandım dersem hayal kırıklığımın boyutu ortaya çıkar. Tamam Doom 3, Doom 1&2'ye göre çok daha farklı bir yapıya sahipti. Ancak seri için atılmış doğru ve yerinde bir değişiklikti. Tamam, bu oyun ilk iki oyunun yapısına çok daha uygun ama bana fazla renkli geldi. O karanlık, boğucu atmosfer yok. Tasarımı da pek sevemedim. Ne Hell ne de demon'lar bana o özel Doom atmosferini veremedi. Hele Hell çok klişe kaçmış. Oynayan varsa bilir, "SPOILER" Dragon Age: Inquisition'da Fade'e gittiğimiz bölümde kalakalmıştım. Dehşet bir tasarım vardı. Öyle farklı bir atmosfer bekledim, gele gele klişe cehennem tasviri geldi. Fragmanı izlerken Serious Sam'in PS4 ve Xbox One versiyonunun izliyormuşum gibi hissettim. Bunda belki de senaryo namına hiçbir şey göstermemeleri etkili olmuştur. Belki de yapay "geri" zekanın da etkisi vardır. Eleman genelde yakın dövüşte işi bitirip ilerledi. Vuruş hissi de ahım şahım değil. Biraz nerdgasm yaşatmak için tüm silahları gösterdikleri bir sunum olmuş gibi. Umarım daha etkileyici ve karanlık yanları da vardır.

C.H.N

15.6.2015 15:15:59

-1
Söyleyeceğim kızacaksınız. Bir çok kişi iptal edilen doom için "marsta geçmeyen doom mu olur." dedi ve iptal edileni farklı sebeplerden beğenmedi. Alın size doom 1-2 oynanışına ve günümüz grafiklerine sahip içi boş tırt serious sam çakması iptal edeni hatta 3. oyunu arattıran yeni doom!

porsux

15.6.2015 15:14:35

0
hem beğendim hem beğenmedim :D

EyesNight

15.6.2015 15:04:30

0
:) seriye doom 3 ile başlayanlar yadırgadılar umarım üzerinde biraz daha çalışırlar çünkü yapay zeka gerizeka çıktı

MytHnfr

15.6.2015 14:31:15

+1
Ben beğenmedim biraz fazla arcade kaçmış gibi. Rage'te siz nişan aldığınızda yapay zeka sağa sola oynuyordu burada öyle bir şey görememek üzdü ben yapay zekadan umudum kalmadı. Hissiyat olarak atmosfer sağlam olmuş ama karakter uçuyor gibi geldi bana yani tok bir oynayış göremedim gerçi oynamadan bu konuda yorum yapmak olmaz beklemede kalmak lazım ama beklediğim gibi değil oyun.

einhander

15.6.2015 13:58:22

-1
doom 3 u begenmıs bırının bu oyunu begenme ıhtımalı bence az. 3. oyundakı karanlık atmosfer yalnızlık caresızlık hıssıyatı en azından yayınlanan vıdeolarda hıc hıssedılmıyor. aksiyonu dibine kadar kullanmışlar. acıkcası ben doom 3 hıssıyatını devam ettıren bır oyun gorseydım daha cok heveslenebılırdım.

Ozikaza

15.6.2015 13:44:00

+8
quote:

Orjinalden alıntı: fewertyx Korku adına survive adına hiç bir şey kalmamış... Aynı doom filminde ki gibi olmuş rock müzik ve hızlı vuruşlar, he güzel mi güzel ama doom mu ? Değil...
Sen Doom serisine 3. oyunuyla başladın herhalde. Doom'un tarzı hızlı oynanış ve rock müziklerdir zaten.

SurlarÖnünde

15.6.2015 13:38:28

+1
Vay be özlemişim.

[__Zahid__]

15.6.2015 13:35:27

0
valla doom falan oynamadım ama çok güzel görünüyo oyun. direk yeni bir oyunmuş gibi yorum yaparsam bana atmosfer çok güzel geldi. metro last lightta ordan burdan üstüme yaratıkların atlaması acayip geriyodu beni ama gerdikçe daha çok oynayasım geliyodu. bu dahada gerecek anlaşılan. steamde satılırsa, 1.5 tl dolar kurundan çıkarsa, dlc çöplüğü olmazsa ve donwgrade yemezse alırım ben bunu.

MadSlinger

15.6.2015 13:34:53

0
Sesler mükemmel, animasyonlar çok akıcı.

blackzeros

15.6.2015 12:44:41

0
begenmedim doom 3 teki hava yok , her yerden yaratık olduruyon ,korku ogesi az ,aksiyon cok fazla.

c4eva

15.6.2015 12:39:04

+1
Allah aşkına bu ne ya doom bildiğin serious sam ve rage karışımı bişey olmuş kendine has havasından eser yok.Bazıları hala görselliğe kafayı takmış durumda arkadaş doom dan eser yok eser...

ardaq

15.6.2015 12:36:49

+1
hadi itiraf edelim atmosferi beklendiği gibi değil

Lechuck

15.6.2015 12:36:29

+1
Oynanış olarak ilk iki oyuna benziyor. Basit bir devam oyunu yerine serinin özüne sadık kalmaları daha iyi bence. Her gün yeni bir korku oyunu çıkıyor zaten. Bırakalım bu oyunda eskisi gibi aksiyon ağırlıklı olsun.

Guest-56D7221EF

15.6.2015 12:13:35

0
Bu tür oyunları görünce aklıma hep quake III team arena geliyor,bu tür oyunları pek sevmem fakat iyise denenebilir.Bethesda bu yıl döktürmüş,adamlar konferans yapmakta haklılarmış :D

EmuMaster

15.6.2015 12:07:52

0
Valla izlerken hayran kaldım.Hakkaten ilk 2 oyunu reboot yapmış herifler hemde john carmack olmadan. 2 temennim var 1 inşallah downgrade yemez 2 en zor zorluk seviyesi wolfenstein new order'daki gibi casual olmaz.Doom 3 deki zorluk seviyesi gibi olur. Atmosfer olarak biraz daha karanlıklaştırılsa tadından yenmez.Yine pda'lardan depo şifresi alıp can mühimmat toplama olayı vardır günlük okuma olayı vardır umaırm.Lan bak doom 3 oynayasım geldi şimdi.

Fmercury

15.6.2015 11:42:39

+1
Çok büyük merakla bekliyordum videoları lakin Ama oyun çok aksiyona kaymış ve korku unsuru neredeyse hiç yok, bu beni üzdü açıkcası, Doom 3 atmosferi bekliyordum.

CoreGame

15.6.2015 11:22:38

0
Aimin tutulduğu yere göre animasyonun değişmesi güzel olmuş

Hoid

15.6.2015 10:50:10

+2
DOOM 3 ün izinden gitmesi lazımdı bence bu tür oyunlara kapalı mekanlar çok yakışıyor . Açık alan dönerse oyun ve titanfall daki gibi çift zıplama koyuyorlarsa oyun parkur dinamiklerini benimsemiş ve korkudan ziyade aksiyona kaymış diyebilirim . Fakat kötü olacağını sanmıyorum sağlam bir hikayesi olsun geri mühim değil zaten grafikler ve atmosfer almış yürümüş . Edit: 2. videyu görmemişim kapalı alanlarda var ve gerçekten korku dolu anlar yaşatabilirler sabırsızlıkla bekliyorum ... Dediğim de çıktı Bethesda bombaladı E3 ü umarım diğer sunumlarda en az Bethesda nın sunumları kadar başaralı olur . Artık çıkmayan bir tek Half-Life 3 kaldı zira , DOOM ve Fallout 4 bile duyuruldu artık kralın sahneye çıkması lazım .

mementopolis

15.6.2015 10:40:00

-1
Doom bir Devam oyununu değil bir Reboot. Yapay zeka oyundaki çok kötü , Alkan Adakaner'in dediği gibi. Beni heyeçanlandıran Dishonored 2 ve Fallout oldu, beklenildiği üzere .

GT_55

15.6.2015 10:37:36

-5
Grafiklerin neyini beğendiniz çok merak ediyorum. Baya kötü duruyor. Hele fallout 4 direk ps2 hd collection olmuş.

gamer-x

15.6.2015 10:22:37

+1
atmosfer olarak doom 3 ün yanından bile geçemez bu ne yaw

metebyr

15.6.2015 10:11:28

0
Resmen hayran kaldım izlerken, w the new order sahiplerine beta erişimi olacaktı sabırsızlanıyorum. Tabii fallout 4 un fiyatını hatırlayınca hevesimde kaçmıyor değil.. doom 4 büyük ihtimal 179 lira gelir

musAKka

15.6.2015 10:06:26

+1
Daha çok Doom 1 ve 2 havasında olmuş oyun. "Böyle olması hoşuna gitti mi" diye sorarsanız cevabım nötr olacaktır. Baya bir arada kaldım diyebilirim. Doom'un "asıl" özüne dönmüş olmaları güzel ancak Doom 3'ün de üzerimizde bıraktığı o korku ve çaresizlik hissiyatının nispeten azaltılacağını düşünmek insanı üzüyor. Her halükarda kötü bir oyun olacağını sanmıyorum.

FreeMaNMeliH

15.6.2015 10:05:23

0
Elektrikli Testere çok iyi olmuş :D

Geçmişten Gelen Adam

15.6.2015 09:42:48

+2
kanımca bu oyun doom 3 gerçek doom 3 ise doom 4 olmalıydı. İlk iki oyuna devam niteliğinde 2015 te bunu yapmışlar. Gördüğüm oyuna kesinlikle kötü diyemem ve hayır bu doom değil de diyemem. Senaryo ve korku öğelerine dair hiç bir şey görmesemde itina ile oynar satarım bu oyunu.

fewertyx

15.6.2015 09:35:34

-2
Korku adına survive adına hiç bir şey kalmamış... Aynı doom filminde ki gibi olmuş rock müzik ve hızlı vuruşlar, he güzel mi güzel ama doom mu ? Değil...

Caped 117 Crusader

15.6.2015 09:15:30

+1
ALLAH

Chirrut Imwe

15.6.2015 09:03:40

0
Yahu burada gösterilen bir demo.Adamlar silahlari,mekenlari ve düsmanlari sergi niyetine göstermisler.Oyunun icinde öyle 50 tane silahla sinirsiz cephane ile gezdirmezler seni.Doom gibi bir efsanede Bethesda bunun olmasina izin vermez.V´Bu oyun CoD gibi casual olamaz.

Alkımm

15.6.2015 08:42:45

-2
Yeni bir fps olarak tanıtsalar muazzam derdim.Ama bana bu oyunu DOOM olarak tanıtırlarsa hiç kusura bakmasınlar bir yerlerim ile gülerim.Zaten yaratıcısı oyun yapım ekibinde bulunmuyor biraz sapmalarını beklerdim ama oyun bildiğin yeni nesil Q3 olmuş.

KAKÁ

15.6.2015 08:34:59

0
Begendim ben de atmosferi guzel gorunuyor.

Project Scorpio

15.6.2015 08:30:28

0
Özünden sapmış bu oyun ama yinede atmosferi çok sağlam görünüyor.

Whitebeard.

15.6.2015 07:54:06

+1
mpsi böyle olsa eywallahta abi bu single ya bi doom 3 gibi dursa keşke

freshmind

15.6.2015 06:59:41

+1
Grafikler yakıyor beee !!!

2K

15.6.2015 06:56:16

+1
Duyurulacağına kesin gözüyle bakılıyordu ama şu an yeni uyandım ve hemen videolarını izledim ve inanamadım. Eski anılarım canlandı, Doom 3 ilk çıktığı zaman PC'ler kaldırmıyordu hatta öyle bir durum olmuştu ki ben rahat oynuyorum diyene yalancı gözüyle bakılıyordu, 'yürü git len' diyorduk. Kendi PC'im de düşman çıkınca kasıyordu bende 'abi iyi aslında haberin oluyor' diye kendimi avutuyordum. Videoyu izleyince en çok sevindiğim kısım öyle yeni FPS'lere özenme gibi bir duruma girmemiş olmamalı, yine patır kütür aksiyon, düşmanlardan düşen itemler ve en önemlisi canımız köşede durunca dolmuyor kendi kendine, yerlerde medkit arayacağız anlaşılan. Bethesda'yı tebrik etmek lazım yeni FPS'lere özenmemişler satma korkusu olmadan. Sanırım video sonunda karakter parçalandıktan sonra bir işlemlerden geçip daha gelişmiş bir şekilde yeni özelliklere sahip olacağız. Bu arada sanırım oynanış videolarının hepsi konsollardan alınma ve adam sonuçta gösterme amaçlı oynuyor ama ona rağmen hızlı bir oynanışa sahipti, bu videodan daha da hızlı bir oynanış olacağına inanıyorum. Son olarak grafikler tabi ki iyi gözüküyor ve video bende mi öyle bilmiyorum ama çok kaliteli değildi fakat Doom 3 zamanı gibi çağın ötesinde grafikler hedeflememişler anlaşılan ya da PC sürümü bambaşka olacak.

silverygt

15.6.2015 06:49:30

0
Eski havasini bozarlar diye korkmustum ama anlasilan islerini iyi yapmislar.. Vurus hissi karakter detaylari vs de gayet guzel duruyor. Multisine de biraz ozen gosterirlersetadindan yenmez bu oyun :)

Megathrone26

15.6.2015 06:41:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: eskhioyuncu Eski Doom oyunlarindan hic bir sey kaybetmemis.O korku ve vurus hissiyatini ayneen aktarabilmisler kanimca.Cooook begendim.
Usta senin adına sevindim ama ben de tam aksini düşünüyorum. Singleplayer gikaye ağırlıklı ve kendimizi çaresiz hissettiğimiz bir oyun olmasını beklerkenbilfiğin quake 3 arena gibi olmuş bence. Keşke senin gibi olumlu düşünebilseydim. Halbuki Bu e3te en çok beklediğim doom ve god ıf war 4 tü. Biri benim için başarısız oldu umarım diğerinde yüzüm güler

Chirrut Imwe

15.6.2015 06:32:07

+3
Eski Doom oyunlarindan hic bir sey kaybetmemis.O korku ve vurus hissiyatini ayneen aktarabilmisler kanimca.Cooook begendim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız