Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom'un Multiplayerına Video Yayınlandı, İçerik Editörü Açıklandı


    Bethesda'nın E3 sunumunun başlangıcında bizleri bol bol kanlı canlı görünüşüyle karşılayan Doom, senaryo modunun haricinde multiplayerıyla da geliyor. Bethesda, konferans sırasında Doom'un multiplayerında yer alacak içeriklere değindi.
 
    Hızlı bir yapıya sahip olacak olan Doom'un multiplayerında klasik FPS multiplayer modlarını göreceğiz. Team Deathmatch ya da Free For All gibi modlar bir yana, Doom asıl içerik üreticisiyle dikkatleri üzerine çekecek gibi duruyor.
 
    Snapmap isimli bir içerik üreticisiyle beraber sunulacak olan Doom'da istediğiniz gibi multiplayer içerikleri oluşturabileceksiniz. Konferansta tanıtılanların arasında; dalga dalga gelen düşmanlara karşılık verdiğimiz klasik co-op modu, Call of Duty'nin zombi modlarında gördüğümüz gibi puanları toplayarak silahlarını yükseltebildiğimiz bir mod, ya da klasik dört kişilik deathmatch modu yapabilmek mümkün.
 
    Tabii ki bunlar sadece yapımcıların tanıtım için hazırladıkları. Doom'un içerik editörüyle beraber oldukça geniş içerik üretme seçenekleri oyunculara sunulacak. Konferans sırasında gösterilen videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Doom Doom 4 id Software FPS Playstation 4 Xbox One PC
Doom'un İlk Oynanış Videosu Karşınızda! Battlecry'ın E3 2015 Videosu Yayımlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EyesNight

26.6.2015 14:07:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri doom 3 > doom 4 ben hiç yakıştıramadım doom 4 ü o korku oyunu gitmiş yerine çocuklara satabilecekleri aksiyon tabanlı oyun gelmiş serious sam gibi bir oyun ilk yapıp beğenmedikleri doomu da beğenmedim bu yaptıkları doom da kötü olmuş. 3 efsaneydi sen eski (3.) oyunla 4. oyunu bir birine bağla efsane oyun zaten değişikliğe gitmeden gelişime yönel yeni grafik motorları ve yeni fizik motorlarıyla yap bir oyun bu oyuna da güzel bir hikaye giydir imdb puanı 9.0 olan film izliyormuşuz gibi akıp gitsin oyun bu ne arkadaş hiç sevmedim fragmanı izlerken hiç içim daralmadı aksiyona yönelmeleri yeni nesil korunaklı aile bebeleri de oynayabilsin diye yoksa almaz bebeler demişler .... kısacası doom alıp korkmayacaksan bu oyun aksiyon olacaksa git bf cod al ne farkındalığı kaldı doomun
Sen efsane oyun nedir nerden bilcen asıl çocuk sensin doom 3 neresi korkutucuydu lan seriye 3. oyunla başlamış bide laf atıyor

BSC Misafiri

20.6.2015 21:21:27

0
Bazı arkadaşlar oyunun aksiyona kaydığını, korku ögelerinden uzaklaştığını ve bu yüzden üzgün olduklarını belirtmişler. Yanıldığınız bir yer var, DOOM zaten korku oyunu değil ki, ben DOOM ile büyümüş bir oyuncu olarak söylemeliyim ki ilk DOOM oyunları saf aksiyon idi. 3. oyunda, oyun köklerinden kopup bir korku oyunu halini almıştı zaten bu duruma yapımcı ekipten Carmack ta vurgu yapmış ve DOOM 3 asıl gelmesi gereken DOOM oyunu değil demişti. Yani, yeni DOOM bir sapma yapmıyor aksine köklerine dönüyor. BEKLİYORUZ.

Apoc

15.6.2015 20:59:32

0
multiplayer özelliğine sahip olması farklı bir hava katmış

Vinewood

15.6.2015 19:17:48

+1
Hala bazı kafasızlar anlamıyor bu oyun "Doom 4" değil DOOM!! Gidin başka yerde korkun o efsane Multiplayer modunu oynayalım bizde

RedTurkei

15.6.2015 17:41:30

+1
sunumda bile optimizasyon yerlerde E3 ün kalitesi artık sorgulanır hale geldi.. Bu tarz oyunun 60fps tutturulması şart.. Yırtık pırtık oynanmaz.

Devoin

15.6.2015 17:31:13

0
Quake 3 arena,Unreal Tournament ile büyüyen gençlere ilaç gibi olmuş..

BSC Misafiri

15.6.2015 15:57:15

+1
doom 3 > doom 4 ben hiç yakıştıramadım doom 4 ü o korku oyunu gitmiş yerine çocuklara satabilecekleri aksiyon tabanlı oyun gelmiş serious sam gibi bir oyun ilk yapıp beğenmedikleri doomu da beğenmedim bu yaptıkları doom da kötü olmuş. 3 efsaneydi sen eski (3.) oyunla 4. oyunu bir birine bağla efsane oyun zaten değişikliğe gitmeden gelişime yönel yeni grafik motorları ve yeni fizik motorlarıyla yap bir oyun bu oyuna da güzel bir hikaye giydir imdb puanı 9.0 olan film izliyormuşuz gibi akıp gitsin oyun bu ne arkadaş hiç sevmedim fragmanı izlerken hiç içim daralmadı aksiyona yönelmeleri yeni nesil korunaklı aile bebeleri de oynayabilsin diye yoksa almaz bebeler demişler .... kısacası doom alıp korkmayacaksan bu oyun aksiyon olacaksa git bf cod al ne farkındalığı kaldı doomun

Sir Maximus is BACK

15.6.2015 10:31:09

-1
Hızlı ve saf aksiyon olmuş.Güzel.

silverygt

15.6.2015 08:13:36

0
Arena tarzi multyi ozlemistik.. Bizim nesil unreal larla buyumus bi nesil :) ben herturlu yerim.

2K

15.6.2015 06:59:27

+1
Şimdi çamur atmak gibi olmasın ama yeni nesil FPS dediğimiz COD ve BF tarzı oyunların hepsini oynadım ve online kısımlarında da uzun vakitler geçirdim ama daha çok Quake, Unreal gibi oyunların onlinelarını daha çok seviyorum, sağda solda pusan yok oyunun oynanışı ve atmosferi sayesinde herkes deli gibi koşturuyor gerçekten reflekslerin konuştuğu oyunlar olarak görüyorum ve yeni Doom tek kişilik oynanış videosundan da gördüğümüz gibi yeni nesil FPS'lere hiç özenmemiş. Bu arada Snapmap modu çok iyi olmuş, benim böyle şeylere hiç kafam çalışmaz ya da uğraşmam ama uğraşan arkadaşların haritalarını oynayarak oyunun süresi daha da uzayacaktır.

Megathrone26

15.6.2015 06:43:28

+1
Senaryo diyosunız ama bildiğin evolvenin single gibi bot kapışması olmuş ah ne umdum ne buldum ah :(
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız