Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom 64'ün Yeni Versiyonunda Yeni Bir Bölüm Olacak

 
Yayıncılığını Bethesda Softworks'ün yaptığı, geliştiriciliğini ise id Software'in yaptığı yeniden yayınlanacak olan DOOM 64 ile ilgili bir detay paylaşıldı. Oyunun yeni versiyonunda, yeni bir bölüm olacak. 
 
Nightdive Studios kıdemli geliştiricisi Jmes Haley'in USgamer'a verdiği bir röportajda Doom 64'ün yeni sürümünde, yeni bir bölümün olacağını söyledi. Haley, "Doom 64'ün orijinal hikayesini bitirdikten sonra, oyuncular yeni bir bölümün kilidini açabilecek. Yendiğiniz Mother Demon'ın bir kız kardeşi vardı ve sizden kurtulmaya çalışıyor. Eğer geri dönüp intikamınızı alırsanız, hem yeni serinin, hem de eski serinin hayranları birkaç bilgi ile ödüllendirilecek." dedi. 
 
Nightdive Studios çalışanı Samuel Villareal ise oyunla ilgili bazı teknik detaylar paylaştı. Oyundaki bazı hatalar düzeltilmiş, bekleme süreleri kısaltılmış ve 60Hz üzerindeki monitörler için FPS seçeneği eklenmiş. Oyunu artık 120 FPS hatta 1000 FPS üzerinde çalıştırmayı seçebilirsiniz. 
 
DOOM 64; PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için 20 Mart 2020'de yayınlanacak. Eğer serinin yeni oyunu Doom Eternal'ı ön sipariş verirseniz, DOOM 64'e ücretsiz olarak erişebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Doom 64 Bethesda Doom Fragman Doom Eternal
Fantezi RPG Oyun "The Dark Eye: Book of Heroes" Bu Yaz Yayınlanacak Freedom Finger 24 Mart'ta PS4 ve Xbox One'a Geliyor

Venomstr

11.3.2020 16:02:19

0
id Software, en sevdiğim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DOOM 64 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız