Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın Çekimleri Haziran Ayında Başlayacak

 
Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin bir başka filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness çekimlerinin başlangıç tarihi açıklandı. Serinin ilk filmi 2016 yılında yayınlanmıştı ve gayet olumlu yorumlar almıştı.
 
Serinin ikinci filminin çekimleri ise yayınlanan son rapora göre Haziran ayında başlayacak. Çekim öncesi hazırlık dönemi Koronavirüs salgınına denk gelse de bir şekilde ön hazırlık yapılmış. Ancak elbette çekimlerin, Koronavirüs salgınının önüne geçilememesi gibi bir durumda ertelenme ihtimali de bulunuyor.  
 
Filmin başrolünde yine Benedict Cumberbatch bulunuyor. Diğer oyuncular ise şu şekilde: Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor ve Benedict Wong. Filmin 7 Mayıs 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi
George Miller, Mad Max'in "Furiousa" Spinn-Off'u İçin Anya Taylor-Joy ile Görüşmüş The Matrix 4 ve The Batman'in Vizyon Tarihi Ertelenebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız