Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doctor Strange 2'nin Yönetmeni Sam Raimi Oldu

 
Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin bir başka filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın yeni yönetmeni belli oldu.
 
Marvel sinema dünyasının başarılı filmlerinden olan Doctor Strange'in devam filmi için en başında bir yönetmeni bulunuyordu: Scott Derrickson. Filmin korku filmi ağırlıklı olup olmaması konusunda bazı fikir ayrılıklarından sonra Derrickson projeyi bırakmıştı. Bir süredir yönetmen arayışında olan devam filminin yeni yönetmeni ise Sam Raimi. İnsanların ikiye bölündüğü Tobey Maguire'lı Spider-Man filmlerinin yönetmeni olarak tanıyoruz kendisini. 
 
Umuyoruz Sam Raimi başarılı olur ve kaliteli bir film izleriz. Filmin başrolünde yine Benedict Cumberbatch bulunuyor. Diğer oyuncular ise şu şekilde: Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor ve Benedict Wong. Filmin çekimleri Haziran ayında başlayacak ve 5 Kasım 2021'de vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi doctor strange doctor strange 2 Doctor Strange in the Multiverse of Madness yönetmen sam raimi vizyon tarihi
Söylentiye Göre John Krasinski, Marvel ile Görüşüyor ESL Pro Lig Sezon 11 Kuzey Amerika Şampiyonu Liquid Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız